LJUTA BITKA ZA ČELO TABELE Liverpul četvorkom srušio Brentford, Arsenal odgovorio "petardom"

18:22 | 17-02-2024

Fudbal 0

Fantastične utakmice subotnjeg popodneva u Premijer ligi.

Arsenal
AP Photo/Ian Walton

Čini se da trka za titulu prvaka Engleske odavno nije bila zanimljivija. Tu je branilac trona Mančester siti, ali su Liverpul i Arsenal i više nego ozbiljni izazivači što su potvrdili i ovog popodneva.

Najpre je Liverpul sa 4:1 tukao Brentford, da bi Arsenal odgovorio "petardom" protiv Barnlija - 5:0!

Krećemo od meča "crvenih" koji su opet imali velikih problema sa povredama. Van terena su morali da izađu Diogo Žota i Kurtis Džouns. Posle mesec dana se na teren vratio i Mohamed Salah koji je zamenio Portugalca.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Upravo je egipatski as bio jedan od katalizatora pobede Liverpula. Asistirao je za gol Aleksisa Mekalistera u 55. minutu, a onda i sam postigao gol u 68. minutu.

Pre toga je za Liverpul bio precizan Diogo Žota, da bi tačku na pobedu stavio Kodi Gakpo četiri minuta pre kraja. Sve što je Brentford uspeo danas je da postigne počasni gol preko Ajvana Tonija.

Gazi četa Mikaela Artete. Načeo je Martin Edegard nesrećni Barnli već u četvrtom minutu. Potom je palicu preuzeo Bukajo Saka koji je u razmaku od šest minuta dva puta matirao golmana Traforda.

Golovima Trosarda u 66. i Kaija Havrca u 78. minutu, Arsenal je zapečatio vrlo sigurnu i uverljivu partiju danas.

U preostalim mečevima popodneva, Njukasl je remizirao sa Bormnutom 2:2,  Notignem Forest je napravio malo iznenađenje pobedom nad Vest Hemom 2:0. Totenhem je neprijatno iznenadio navijače porazom kod kuće od Vulverhemptona (2:1), dok je Aston Vila identičnim rezultatom nadigrala Fulam.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading