EGIPĆANIN JUNAK LIVERPULA Fantastični Salah iščupao bod za Liverpul protiv "tobdžija"

19:51 | 27-10-2024

Fudbal 0

Veliki derbi između Arsenala i Liverpula na kraju je završen bez pobednika u okviru 9. kola engleske Premijer lige

FK Liverpul

Vodile su Tobdžije dva puta na ovom meču, ali će slađi deo plena na kraju ipak otići Redsima - 2:2 (2:1).

Gledali smo zaista spektakularnu, napadačku predstavu u kojoj su i jedan i drugi tim išli na pobedu. Nisu se štedeli, pa smo od samog starta mogli da vidimo kvalitetan fudbal.

I već u 9. minutu je na asistenciju sjajnog Bena Vajta mrežu Liverpula uspeo da zatrese Bukajo Saka, a delovalo je da će baš to uzdrmati fudbalere Liverpula. Međutim, to se nije desilo...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jer samo devet minuta kasnije, poravnanje. Gol je posle kornera postigao Virdžil van Dajk, bio je na pravom mestu kao što je to uvek i slučaj.

NIKAD JAČE REČI Arteta: Letećmo protiv Liverpula

Međutim, manjak koncentracije uslovio je da Liverpul ipak bude u minusu na poluvremenu. Merino je uspeo da zatrese mrežu posle asistencije Deklana Rajsa, ali to ipak nije bio konačan epilog.

Bacio je Liverpul kocku i rešio da ide na sve ili ništa kada je u 63. minutu viđena trostruka izmena, gde su ušli Cimikas, Gakpo i Soboslaj. Doneli su odmah novu energiju, a na njenim krilima je zajahao Mo Salah.

Egipćanin je ponovo bio junak Liverpula, postigavši gol za veliki bod u 81. minutu, a nijedan od timova do kraja nije mogao do pogotka, iako je Arsenal čak i tresao mrežu. Sudija Entoni Tejlor je taj pogodak poništio zbog opravdanog ofsajda.

Posle ovog meča, Liverpul je drugi na tabeli sa 22 boda, a Arsenal deli treće mesto sa Aston Vilom i ima po 18 bodova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading