IBRAHIMOVIĆ TERA JOVIĆA IZ MILANA? Cela Italija udarila na srpskog napadača: Luka je izdao trenera

09:05 | 19-02-2024

Fudbal 0

Košmarno veče Luke Jovića

Jović
Alberto Mariani/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Luka Jović dobio je crveni karton u 52. minutu meča protiv Monce. Milan je uprkos tome što je gubio 2:0 sa igračem manje uspeo da se vrati i izjednači, ali su u nadoknadi ipak doživeli poraz (4:2).

Jović je na meti kritika u celoj Italiji zbog nesmotrenog poteza, pa je već krenulo sa spekulacijama kako bi mogao da napusti "rosonere".

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše današnja "Gazeta delo Sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps", dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i trener Stefano Pioli najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, posle koga će morati da se donose teške odluke.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od leta preuzme ekipu, videćemo da li će to biti i ranije, dok je posle crvenog kartona za Jovića - kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će posle onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg leta, pošto iako povremeno zablista, očiglendo nije rešio neke bubice.

Podsetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao je pet golova, ulazeći sa klupe, dok je sada posle dugo vremena dobio šansu da igra od starta utakmice i nije opravdao poverenje trenera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading