ON JE SPASAO ALVESA Nejmar se uključio u poslednji čas, da nije bilo njega...

08:57 | 23-02-2024

Fudbal 0

Dani Alves mogao je da prođe mnogo gore od četiri godine i šest meseci zatvora koliko je dobio

Alves
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Prema informacijama brazilskih medija, Dani Alves je izbegao mnogo strožu kaznu pre svega zbog svog prijatelja Nejmara, koji mu je pritekao u pomoć. Žrtvi je uoči suđenja isplaćeno 150 hiljada evra i taj novac je dao Nejmar, dok je takođe "pozajmio" i svog advokata Gustava Sista, inače zaposlenog u kompaniji Nejmarovog oca.

Prema španskom zakonu, uz isplatu naknade štete uoči suđenja, primenjuje se "olakšavajuća okolnost" i zato je Dani Alves dobio manju zatvorsku kaznu nego što inače bi.

Sada njegov tim inače sprema žalbu, ali Alves će ostati u zatvoru pošto se strahuje da bi mogao da pobegne u Brazil i tako izbegne služenje kazne koja mu sleduje za jeziv zločin koji je počino, a zbog koga ga je ostavila i supruga Đoana.

Uz zatvorsku kaznu, Alves će pet godina biti pod nadzorom zakonskih organa, dok će devet i po godina imati zabranu prilaska devojci koju je silovao.

Alves je inače na sudu negirao krivicu i prema njegovim rečima to je bio odnos uz pristanak, za šta na kraju nije imao dokaze.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading