ZVEZDIN, A SVETSKI Vezista crveno-belih je u svrhu evropskog fudbala

20:40 | 23-02-2024

Fudbal 0

Neverovatan podatak.

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

Vezni fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga, istakao se u evropskom društvu, zauzimajući četvrto mesto na listi najbolje ocenjenih fudbalera van top pet evropskih liga prema parametrima sajta "Sofascore".

Reprezentativac Gabona, koji je prvi put obukao crveno-beli dres 2016. godine, osvojio je srca zvezdaške publike svojim izvanrednim potezima i istorijskim golovima.

Kanga, prepoznatljiv po lucidnim izdanjima na terenu, nastavlja da impresionira i ove sezone. Na nedavnoj utakmici protiv Novog Pazara, zabeležio je gol i asistenciju, dodatno potvrđujući svoj kvalitet.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"ZVEZDA JE U VEĆEM MORANJU" Petrić najavio novi meč Čukaričkog: Ovo ne sme da bude opravdanje...

Ovaj sjajni Gabonac nije prošao nezapaženo ni u Evropi, gde ga je sajt "Sofascore" uvrstio među najbolje ocenjene fudbalere van liga petice. Na listi su ga pretekli samo Verman iz PSV-a, na prvom mestu, Tavernije iz Rendžersa na drugom mestu, i Đekereš iz Sportinga na trećem mestu. Kanga je zauzeo četvrto mesto, ispred petoplasiranog Luka de Jonga, još jednog igrača holandskog PSV-a.

U toku sezone 2023/24, Gelor Kanga je odigrao ukupno 19 utakmica, obuhvatajući Superligu Srbije i grupnu fazu Lige šampiona. Sa četiri postignuta gola i sedam asistencija, Kanga je proveo 1126 minuta na terenu u takmičarskim duelima. Njegove impresivne partije nastavljaju da oduševljavaju ljubitelje fudbala širom Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading