PARTIZAN "PREŽIVEO" SURDULICU Crno-beli se kockali protiv Radnika, Baždar zapečatio trijumf

15:40 | 24-02-2024

Fudbal 0

Strašno bitna pobeda za crno-bele.

FK Partizan
FK Partizan

Fudbaleri Partizana ostvarili su trijumf na gostovanju ekipi Radnika u Surdulici rezultatom 1:2.

Crno-beli su uspeli da dođu do izuzetno bitnog trijumfa bez dvojice glavnih napadača, Mateuša Saldanje i Nemanje Nikolića, dok u sastavu nije bio ni Ksander Severina.

Ipak, golovima Svetozara Markovića i Sameda Baždara "parni valjak" je uspeo da dođe do izuzetno bitna tri boda u nastavku šampionske trke, dok je jedini strelac kod domaćih bio Šovšić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Radnik - Partizan 1:2

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Radnik: Ranđelović – Sadik, Milićević, Oreščanin, Gašić – Hajdarević, Šovšić – Duronjić, Jović, Tomašević – Zajmović.

Partizan: Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Kalulu, Natho, Goh - Baždar

Ruku na srce, nismo imali prilike da gledamo preterano kvalitetan meč na jugu Srbije, pre svega zbog izuzetno lošeg kvaliteta terena u Surdulici, zbog čega smo gledali više duela na samom terenu nego konkretnijih prilika.

Tokom kompletnog prvog poluvremena Partizan nije uspeo da se konsoliduje i navikne na uslove koje smo imali prilike da vidimo, te su nakon 45 minuta fudbala mreže mirovale.

Bilo je jasno da će "parni valjak" biti dosta motivisaniji u drugom poluvremenu, svestan da je pobeda moranje, a maler crno-belih probio je Svetozar Marković, koji je u 70. minutu meča uspeo da donese prednost Partizanu.

Videli smo napade domaćih do kraja meča, ali je u drugom minutu nadoknade Samed Baždar duplirao prednost ekipe Igora Duljaja u Surdulici, dok je konačan rezultat meča u 95. minutu postavio Šovšić, koji je bio precizan sa bele tačke.

Tok meča

97. minut - GUŽVA NA TERENU! Nakon starta nad Markovićem nastalo je koškanje među igračima kod klupe domaćih.

95. minut - GOL! Radnik sa bele tačke smanjuje na 1:2, Šovšić je precizan sa penala!

90+2 - GOOOOL, SAMED BAŽDAR! Koliko će ovo značiti talentovanom napadaču, Partizan će verovatno odneti tri boda iz Surdulice.

89. minut - Nova izmena kod Partizana - Nemanja Trifunović menja Alda Kalulua.

87. minut - Nova prilika za Partizan! Ovoga puta se u dobroj situaciji našao Kalulu, ali je njegov udarac završio pored gola.

80. minut - Ponovo Baždar! Sjajno je centrirao Goh sa leve strane, a talentovani napadač Partizana nije uspeo da zahvati loptu glavom kako treba.

78. minut - Nova izmena kod Partizana - umesto Bibrasa Natha na terenu je Aleksandar Šćekić.

74. minut - Prvi žuti karton na ovom meču dobija Bojan Kovačević, nakon starta na oko tridesetak metara od gola Jovanovića.

70. minut - GOOOOOOOL! Vodi Partizan, strelac je Svetozar Marković nakon kornera!

69. minut - Pokušava da zapreti i Partizan. Dobio je dobru loptu Kalulu u kaznenom prostoru, ali u petercu na njegovo dodavanje nije bilo nikoga.

64. minut - KAKVA ŠANSA ZA RADNIK! Duronjić je bio na nekoliko metara od gola Jovanovića usamljen nakon centaršuta, ali njegov šut odlazi daleko preko gola.

62. minut - Promena u Partizanu: Umesto Leonarda Ovusua na terenu je Denil Kastiljo.

60. minut - PONIŠTEN PENAL ZA RADNIK! Nakon odluke VAR sobe odlučeno je da Markovićev start nije bio dovoljan za kazneni udarac za domaće.

52. minut - Ponovo se u šansi našao Samed Baždar! Mladi napadač Partizana se našao u izlednoj prilici u srcu kaznenog prostora, ali je golman Ranđelović uspeo da ukroti njegov udarac, nakon čega je ostao na zemlji.

49. minut - Ovo je bila šansa za Partizan! Svetozar Marković je nakon prekida reagovao i poslao loptu u gol Radnika, ali je Gašić uspeo da isprati sve i izbije loptu sa linije.

Prvo poluvreme

Kraj prvog poluvremena!

44. minut - PONOVO PRETI RADNIK! Šovšić je bio u situaciji u kaznenom prostoru Partizana, ali su crno-beli nekako uspeli da se odbrane.

41. minut - DA LI JE OVO MOGUĆE? Tomašević je promašio nepromašivo - sa pola metra je šutirao neprecizno na prazan gol Partizana. Ipak, sudija je svirao ofsajd.

39. minut - Preti Gašić ponovo Jovanoviću, Radnik mnogo više napada preko leve strane. Ipak, siguran je čuvar mreže gostiju.

36. minut - Prekinut meč u Surdulici! Udarac je dobio Ovusu.

31. minut - Preti i Nikola Antić! Šutirao je levi bek Partizana sa dvadesetak metara od gola Radnika, ali njegov udarac završava malo pored gola.

26. minut - Pokušava Jović iz slobodnog udarca da ugrozi gol Jovanovića, ali njegov udarac završava daleko preko živog zida.

21. minut - Partizan drži loptu u svojim nogama, ali ne uspeva da probije barijeru domaćih. Plete tim Igora Duljaja mrežu ka golu Surdličana.

13. minut - Opsada gola Radnika! Dobru loptu vratio je Goh za Natha, koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Ranđelović ponovo uspeo da izbije u korner.

6. minut - OVO JE BILO OPASNO! Natho je podelio sjajnu loptu za Baždara nakon kombinacije u kaznenom prostoru domaćih, ali je golman Ranđelović bio na visini zadatka i odbio loptu u korner.

5. minut - Dosta intenzivan fudbal gledamo u uvodnim minutima meča u Surdulici. Imali su i jedni i drugi situacije u kojima su mogli ozbiljnije da ugroze golove protivnika, ali konkretnijih prilika još uvek nema.

1. minut - Meč je počeo!

12:45 - Dobro došli u naš lajv blog!

Imaćete priliku i danas, kao i uvek, da uz sport.alo pratite sva dešavanja sa mečeva.

Komentari(0)

Loading