PREMIJER LIGA OSTAJE BEZ TRI VELIKE ZVEZDE Salah i De Brujne već pakuju kofere, spremne su astronomske svote novca

17:25 | 24-02-2024

Fudbal 0

Pored njih na izlaznim vratima je i Kazemiro.

Salah napušta Liverpul?
EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbalska transfer pijaca potpuno se promenila prošlog leta kada su klubovi iz Saudijske Arabije masovno počeli da dovode igrače iz Evrope i mame ih milionima.

Zov novčanica već je doveo Kristijana Ronalda, Karima Benzemu, Nejmara... a njihovim putem mogli bi i mnogi drugi tokom 2024. godine, pre svih Mohamed Salah i Kevin de Brujne.

Najbolji igrač Liverpula već je imao ponudu da ode u Arabiju, a pominjalo se da su "Redsi" odbili preko 200.000.000 evra, ali će teško odoleti takvoj ponudi, možda čak i većoj tokom leta jer Salah ulazi u poslednju godinu ugovora.

Njegovim stopama će verovatno i Kevin de Brujne. Uskoro 33-godišnjak osvojio je sve što se moglo osvojiti sa Sitijem i sada traži sigurnu luku gde bi mogao da se obezbedi i za dalju budućnost. Jasno da je trenutno Arabija najbolja opcija za tako nešto.

Pored njih u priči je i Kazemiro koji trenutno brani boje Mančester junajteda. Još uvek se ne znaju tačna imena klubova, a postoji mogućnost da svi učine ono što i Benzema, potpišu ugovor sa savezom, pa da oni dalje biraju gde će igrači igrati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading