HITNO SAOPŠTENJE ZVEZDE Traži se zabrana za sudiju Jovanovića: Obrukao je srpski fudbal

19:29 | 24-02-2024

Fudbal 0

Iz redova crveno-belih nisu zadovoljni kako je odradio posao na Partizanovoj utakmici.

ata
ATA Images

Crvena zvezda je izdala oštro saopštenje zbog utakmice između Radnika i Partizana u Surdulici. Fudbaleri Partizana pobedili su 2:1, a posle intervencije iz VAR sobe gde je glavni bio sudija Srđan Jovanović poništen je penal za Radnik, pri rezultatu 0:0.

PARTIZAN "PREŽIVEO" SURDULICU Crno-beli se kockali protiv Radnika, Baždar zapečatio trijumf

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe.Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli - navode iz Zvezde, pa dodaju:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - zaključuju sa Marakane.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading