LUDNICA OBELEŽENA SKANDALOM Dinamo do gola u 95. minutu, navijači skandirali "umri, Livaja"

17:53 | 25-02-2024

Fudbal 0

Velika pobeda kojom se "modri" vraćaju u trku za titulu.

FK Dinamo Zagreb
EPA/ANTONIO BAT

Odigrali su Dinamo Zagreb i Rijeka veliki derbi hrvatskog fudbala. Potencijalno onaj koji bi mogao da bude presudan u borbi za šampionsku titulu. Na kraju su slavili "modri" golom u 95. minutu - 1:0!

Obeležio je ovu utakmicu pravi skandal. Više puta su navijači domaćeg tima skandirali prvoj zvezdi Rijeke Marku Livaji - "umri, Livaja"?! Potpuno neverovatno...

Sve je mirisalo da će se utakmica okončati remijem, ali je ozbiljnu glupost napravio Bruno Goda koji je laktom udario protivnika što je za sudiju bio momentalni penal.

Odgovornost je preuzeo Fran Brodić i vrlo sigurno bacio domaće navijače u stanje transa. Posebno pošto se ova pobeda nadovezala na eliminaciju Betisa iz Lige konferencija.

Zanimljivo je da je Dinamo danas uradio veliki posao. Pobedio je i vratio se u šampionsku trku gde bi čak mogao da preuzeme lidersku poziciju ukoliko slavi u meču zaostataka.

Tada bi se izjednačio upravo sa Rijekom (imala bi oba kluba po 50 bodova) na čelu tabele. Vreba tu i Hajduk koji je trenutno drugi sa 49 bodova.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading