JUVE HTEO DA SE REŠI VLAHOVIĆA Šok u Italiji, procurele informacije oko toga gde je Srbin mogao da završi

12:00 | 26-02-2024

Fudbal 0

Kakva bi to greška bila.

Dušan Vlahović
Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Dušan Vlahović, srpski fudbaler koji dominira u Juventusovom dresu, ne prestaje da oduševljava i potvrđuje svoj status heroja ovog italijanskog kluba. Njegove izuzetne igre tokom 2024. godine postavljaju ga kao ključnog igrača Stare dame.

Italijanski sportski list "Gazeta delo sport" opisao ga je kao "vanzemaljca sa ledenim očima, građom bronzanih figura antičkih junaka i magičnom tečnošću u oba stopala". Metafore i opisi ne prestaju, ali Vlahović zaista pruža magične trenutke na terenu.

U 23 utakmice Serije A ove sezone, postigao je čak 15 golova, što ga čini drugim najefikasnijim strelcem lige. Njegova impresivna forma izaziva divljenje, a o njemu pišu čak i italijanski mediji s oduševljenjem, ističući njegovu golgetersku efikasnost.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ON JE SRPSKA HOBOTNICA Pljušte pohvale za srpskog golmane, porede ga i sa čuvenim golmanom Čelsija

Dušan Vlahović Marco Alpozzi/LaPresse via AP
 

U 2024. godini, Vlahović igra kao nijedan drugi fudbaler u Evropi. Sa golom na svakih 68 minuta provedenih na terenu, nadmašuje i poznate fudbalske zvezde poput Erlinga Haland i Kilijana Mbappea.

Ovaj srpski as postao je ključna figura u Juventusovom timu, a njegov neosporni talenat našao se u žiži interesovanja i van Italije.

Prema izveštajima, tokom leta su se pojavile opcije o njegovom mogućem transferu, a sve je bilo blizu realizacije.

Navodno, bilo je maltene dogovoreno da Lukaku stigne kao zamena za Vlahovića u Torino, ali su se stvari iskomplikovale.

“Vlahović je prošao proces rasta. Ranije je uvek bio nervozan. Živeo je sa anksioznošću, sa tim nemirom je jurio gol. Sada je uravnoteženiji. Drži ritam, glavom je sve vreme u meču. Možda mu se to desilo samo protiv Intera“, hvali danas Alegri.

Uključujući i spektakularne trenutke, kao što su golovi za preokrete i asistencije, Dušan Vlahović je postao ključni igrač i lider tima. Ove sezone, nosi Juventus na svojim širokim leđima i pokazuje da je više od običnog fudbalera - postao je istinski heroj Stare dame.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading