"AKO NIJE PENAL - VODIM TE NA VEČERU" Otkriveno šta je sudija rekao igraču Čukaričkog na meču sa Zvezdom

09:50 | 27-02-2024

Fudbal 0

Neverovatnu situaciju smo videli na našem najvećem stadionu.

Marko Ivković
ATA Images

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da nastave niz dobrih rezultata pod vođstvom Gordana Petrića, suočavajući se sa porazom od Crvene zvezde u nedeljnom superligaškom okršaju na stadionu „Rajko Mitić”.

Sve strategije koje su Brđani pripremili za ovu ključnu utakmicu bile su narušene već u ranoj fazi, nakon kontroverznog penala.

Tragičar ove situacije ponovo je bio levi bek Čukaričkog, Nemanja Tošić, koji otkriva neobičnu situaciju koja se odigrala između njega i glavnog sudije Marka Ivkovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"SANJAŠ DA BUDEŠ DOSTOJAN OVOGA" Dejan Joveljić objavio sliku sa Mesijem, a onda se dotakao i Đokovića

Prema Tošićevim rečima, on i sudija su vodili razgovor u kojem mu je arbitar obećao da će ga povesti na ručak ukoliko se ispostavi da je njegova odluka bila na štetu Čukaričkog.

- Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: „Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak”. Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vreme provodim sa prijateljima - rekao je Tošić za „Žurnal”.

Ivković je pokazao na belu tačku nakon sudara Tošića i Uroša Spajića, iako su nakon meča mnogi analitičari i stručnjaci osporavali ovu odluku. Iako su neki tvrdili da je odluka sudije bila netačna, Tošiću to nije donelo utehu s obzirom na teške posledice po ekipu.

- Nije mi teže, a ni lakše posle potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uverila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu.

Ovaj incident nije prvi za Tošića, koji je takođe bio tragičar u prvom duelu, kada je takođe izazvao jedanaesterac.

- Ista situacija mi se desila na našem stadionu jesenas. I tada je sviran penal za Zvezdu, posle navodnog mog prekršaja. Kasnije se ispostavilo da nije ni bio prekršaj. Krivo mi je jer smo oštećeni kao ekipa, a u oba slučaja nosim epitet tragičara, a nije bilo ništa - poručio je levi bek Čukaričkog.

Podsećamo, Čukarički je pod vođstvom Gordana Petrića ostvario pobede u prva dva prolećna kola protiv Radnika i Železničara, ali su se suočili s porazom od Crvene zvezde. Njihov sledeći meč zakazan je za petak u 18:30, kada će se suprotstaviti Napretku na svom terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading