"AKO NIJE PENAL - VODIM TE NA VEČERU" Otkriveno šta je sudija rekao igraču Čukaričkog na meču sa Zvezdom

09:50 | 27-02-2024

Fudbal 0

Neverovatnu situaciju smo videli na našem najvećem stadionu.

Marko Ivković

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da nastave niz dobrih rezultata pod vođstvom Gordana Petrića, suočavajući se sa porazom od Crvene zvezde u nedeljnom superligaškom okršaju na stadionu „Rajko Mitić”.

Sve strategije koje su Brđani pripremili za ovu ključnu utakmicu bile su narušene već u ranoj fazi, nakon kontroverznog penala.

Tragičar ove situacije ponovo je bio levi bek Čukaričkog, Nemanja Tošić, koji otkriva neobičnu situaciju koja se odigrala između njega i glavnog sudije Marka Ivkovića.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"SANJAŠ DA BUDEŠ DOSTOJAN OVOGA" Dejan Joveljić objavio sliku sa Mesijem, a onda se dotakao i Đokovića

Prema Tošićevim rečima, on i sudija su vodili razgovor u kojem mu je arbitar obećao da će ga povesti na ručak ukoliko se ispostavi da je njegova odluka bila na štetu Čukaričkog.

- Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: „Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak”. Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vreme provodim sa prijateljima - rekao je Tošić za „Žurnal”.

Ivković je pokazao na belu tačku nakon sudara Tošića i Uroša Spajića, iako su nakon meča mnogi analitičari i stručnjaci osporavali ovu odluku. Iako su neki tvrdili da je odluka sudije bila netačna, Tošiću to nije donelo utehu s obzirom na teške posledice po ekipu.

- Nije mi teže, a ni lakše posle potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uverila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu.

Ovaj incident nije prvi za Tošića, koji je takođe bio tragičar u prvom duelu, kada je takođe izazvao jedanaesterac.

- Ista situacija mi se desila na našem stadionu jesenas. I tada je sviran penal za Zvezdu, posle navodnog mog prekršaja. Kasnije se ispostavilo da nije ni bio prekršaj. Krivo mi je jer smo oštećeni kao ekipa, a u oba slučaja nosim epitet tragičara, a nije bilo ništa - poručio je levi bek Čukaričkog.

Podsećamo, Čukarički je pod vođstvom Gordana Petrića ostvario pobede u prva dva prolećna kola protiv Radnika i Železničara, ali su se suočili s porazom od Crvene zvezde. Njihov sledeći meč zakazan je za petak u 18:30, kada će se suprotstaviti Napretku na svom terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading