LUDILO KAKVOG NAPADAČA IMA SITI Halandovih PET golova presudilo Lutonu! (VIDEO)

22:52 | 27-02-2024

Fudbal 0

Neverovatna partija norveške gol mašine.

Haland
AP Photo/Dave Thompson

Možda je ove sezone bio osporavan. Ali, kada ubaci u prepoznatljivu brzinu jasno je kakvo ludilo od napadača ima Mančester siti. Nestvaran je Erling Haland koji je večeras sa pet golova maltene sam srušio Luton - 6:2!

Partija za anale Norvežanina kojem je bilo potrebno manje od sat vremena (?!) da pošalje Siti u četvrtfinale FA kupa.

Mora se istaći i doprinos Kevin de Brujnea. Belgijanac igra u fantastičnoj formi od kada se vratio na teren posle povrede.

I večeras je to ponovo demonstrirao pošto je za prva tri gola Halanda upisao het-trik asistencija. I to sve u prvom poluvremenu?! U drugom delu igre je dodao još jedno završno dodavanje za gol.

Nestvarno deluje belgijsko-norveški tandem kada mu se igra fudbal i Gvardiola ga je zaista namestio kako treba.

Pogađao je Haland redom u trećem, 18. i 40. minutu. Nadu Lutonu je dao Džordan Klark sa dva pogotka, zanimljivo oba na asistenciju Rosa Barklija.

Možda je i to Lutonov tandem "za siromašne" kao odgovor na majstore De Brujnea i Halanda. Ipak, ta dva gola su samo razljutila Sitijevu mašineriju.

Upisao se Haland ponovo u listu strelaca u 55. i 58. minutu da bi tačku na konačan rezultat postavio Mateo Kovačić u 72.

Mogao je potom Pep Gvardiola da napravi četvorostruku izmenu, izvede Halanda na klupu da predahne, a usput i šmekerski pozove gostujuće navijače da salvama aplauza i ovacija isprate fantastičnog napadača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading