LOŠE VESTI ZA ZVEZDU Milojević ostao bez svog "vojnika" do kraja sezone

11:01 | 28-02-2024

Fudbal 0

Novi problem za crveno-bele...

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek, suočava se s teškom povredom, zbog koje je završio sezonu.

Degenek, koji je ponovno postao deo crveno-belih letos po želji trenera Baraka Bahara, nažalost, neće biti deo akcije u narednim mesecima.

Iskusni štoper je tokom zimskih priprema na Kipru osetio da je operacija potrebna, a ona se kasnije pokazala neophodnom. Ova operacija, koja je izvedena u Finskoj, stavila je tačku na priču oko njegovog povratka ove sezone.

FK Crvena zvezda Alo/ Marko Metlaš
 

KONAČNO - KRAJ SAGE Duljaj dobio vredno pojačanje pred večiti derbi

"Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla", rekao je Degenek za "Sportski žurnal" i otkrio da je i ranije imao problem: "Da, ali je on dolazio i odlazio, nije bio konstantan."

Miloš Degenek, koji se vratio u Crvenu zvezdu s velikim ambicijama, završio je sezonu nakon samo 400 minuta provedenih na terenu tokom jesenjeg dela takmičenja. Očekuje ga dug oporavak, a trenutno se pridržava propisanih terapija i svakodnevno posvećuje pet sati rehabilitaciji kako bi ponovno bio spreman za takmičarski fudbal.

Degenek optimistično gleda ka budućnosti i očekuje povratak u puni trening do kraja leta, uoči priprema za narednu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading