NEVEROVATNI LALATOVIĆ: Ne mogu igračima da zabranim da jedu roštilj i torte

13:03 | 03-03-2024

Fudbal 0

Trener Spartaka iz Subotice izjavama pred duel sa Voždovcem ponovo privukao ogromnu pažnju javnosti.

Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš

Nema sumnje da je Nenad Lalatović jedna od najživopisnijih osoba u srpskom fudbalu. Njegove reakcije i izjave se često prenose baš što je bio slučaj i ovog puta.

U najavi utakmice sa Voždovcem šef stručnog štaba subotičkog Spartaka je objasnio da su se njegovi fudbaleri pre meča realksirali i iskoristili vreme da se još više zbliže.

- Ove nedelje momci su vredno trenirali. Jedan dan su pravili i roštilj, pa će me sad neke kolege sigurno kritikovati: "Aaa, Lalatović daje igračima da jedu roštilj". Pa dobro, neka jedu ako vole. Sutradan je bila torta i oni su jeli, iako znam da ne treba slatko da se jede slatko previše. Morate shvatiti da ja to njima ne mogu da zabranim, jer ako im zabranim u svlačionici, oni će to posle jesti kod kuće.

Govorio je Lalatović vrlo pohvalno o narednom protivniku - Voždovcu.

- Za mene je svaka sledeća utakmica najteža. Gostujemo Voždovcu koji je promenio igrački kadar i stručni štab, ali ne i filozofiju igre. Pogledao sam njihove utakmice u prolećnom delu i mislim da nijednu nije trebalo da izgube... Čak su mogli i do pobeda, jer su imali svoje šanse. Radi se o timu koji svake sekunde zna šta hoće, koji voli da igra , da se nadmeću. Ekipu čine mladi igrači koji ne prezaju ni od čega jer im mladost donosi i hrabrost da smeju da uđu u dribling, da daju završni pas, da se kreću tamo gde drugi ne. Ja sam to sve rekao mojim igračima, da budemo li se opustili, Voždovac pobediti nećemo. To je tim koji je morao da uzme minimum tri, četiri boda do sada, ali im je nedostajalo sportske sreće.

Nenad Lalatović FK Vojvodina
 

 

Za kraj, trener Spartaka je poručio da njegova ekipa ide na pobedu kako bi uhvatila priključak za plej-of.

- Ja kao i svi treneri ne idem nigde da bih uzeo bod, ali neće biti nimalo lako. Znamo da nam ovo mnogo znači za hvatanje priključka za plej-off, a ista je situacija i sa njihove strane. Ona ekipa koja bude hrabrija i spremnija će osvojiti tri boda. Nadam se da će to biti moj Spartak - zaključio je Lalatović.

Duel Voždovac - Spartak na programu je danas od 16.30.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading