SLIKA KOJA JE SLOMILA SVE Arijana objavila fotografiju sa Mihom i Dejanom Stankovićem (FOTO)

09:31 | 04-03-2024

Fudbal 0

Na društvenim mrežama, Arijana Mihajlović redovno deli svoje sećanje na supruga i fudbalsku legendu, Sinišu Mihajlovića.

SLIKA KOJA JE SLOMILA SVE Arijana objavila fotografiju sa Mihom i Dejanom Stankovićem (FOTO)
Printscreen/Instagram

I danas, u nizu takvih trenutaka, Arijana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Sinišom Mihajlovićem i Dejanom Stankovićem, označivši je sa samo jednom rečju koja nosi duboko emotivno značenje - "Kum".

Legendarni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović, preminuo je 16. decembra 2022. godine nakon hrabre borbe sa leukemijom. Nedavno, 20. februara, obeležen je njegov 55. rođendan, podsećajući sve na njegov izuzetan doprinos svetu fudbala.

Na fotografiji koju je Arijana podelila vidi se trenutak sa nekog od slavlja kada su Dejan Stanković i Siniša Mihajlović delili teren i prijateljstvo tokom svojih fudbalskih dana u Laciju i Interu.

TUGA U SRPSKOM FUDBALU Preminuo nekadašnji golman (47)

Duboko povezani kumstvom, Arijanina jednostavna poruka izražava neizmernu ljubav i poštovanje prema bliskom prijatelju i fudbalskom velikanu.

Uz emotivnu poruku, Arijana je dodala dva srca i pesmu Nade Topčagić "Dobro jutro pijanice".

Ova gesta svedoči o dubokoj povezanosti i ljubavi koja i dalje živi među kumovima i članovima porodice Mihajlović, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svih koji su poznavali i voleli Sinišu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading