NIJE NIMALO DOBRO Poznato stanje povređenih igrača Zvezde, evo da li će biti spremni za večiti derbi

16:55 | 04-03-2024

Fudbal 0

Crveno-beli su u problemu.

ata
ATA Images

U subotu će da bude odigran novi superligaški večiti derbi i ta utakmica će da bude jedna od najvažnijih u poslednje vreme u Srbiji. Ipak, Crvena zvezda bi mogla da nastupi drastično oslabljena.

Naime, tokom meča sa TSC-om u prethodnom kolu povrede su zadobili Vladimir Lučić, Aleksandar Dragović i Uroš Spajić. Nijedna od tih povreda nije izgledala naivno, a u ponedeljak je otkriveno u kakvom su stanju spomenuti igrači.

CRNO-BELA OPSADA MARAKANE Nezapamćeno interesovanje navijača Partizana za predstojeći derbi

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kako je "Telegraf" javio, Lučić je doživeo poprilično ozbiljnu povredu kolena i on sigurno neće igrati protiv Partizana. Štaviše, očekuje ga višenedeljna pauza. 

Što se tiče Dragovića i Spajića, njihove povrede su dosta lakše, ali su i oni pod znakom pitanja za večiti derbi. Odluku o njihovom nastupu trener Vladan Milojević će doneti u poslednjem trenutku. Takođe, postoji opcija da njih dvojica prime injekcije kako bi bili osposobljeni za važan duel.

Vredi napomenuti da trener Milojević ne vole da rizikuje sa rovitim igračima i da je pitanje da li će igrati čak iako se oporave. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading