NIKO PRE NJIH Arsenal je ekipa koja je uradila ovo po prvi put u istoriji

09:53 | 05-03-2024

Fudbal 0

Zvuči suludo.

FK Arsenal
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY

Još jedan spektakularan nastup Arsenala viđen je ovog puta na terenu protiv Šefilda, gde su "Tobdžije" trijumfovale sa impresivnih 6:0. Ovim trijumfom, Arsenal je postao prvi tim u istoriji Premijer lige koji je tri puta vezano na gostujućem terenu postigao pet ili više pogodaka.

Protiv Šefilda, Arsenal je demonstrirao svoju nadmoć, nastavljajući trku za titulom sa Sitijem i Liverpulom. Već na početku je bilo jasno da će Arsenal dominirati, posebno imajući u vidu da je Šefild bio oslabljen, bez čak devet igrača.

Odegard je prvi otvorio seriju golova u petom minutu. Nakon toga, Bogl je nesrećno zatresao sopstvenu mrežu, a do kraja poluvremena mrežu Šefilda su pogađali Martineli, Haverc i Rajs.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PRAVA BI ŠTETA BILA DA NE OSVOJE PREMIJER LIGU Arsenalova nova šestica, Artetina četa gazi

U drugom poluvremenu, Arsenal je nastavio sa opsadom gola Šefilda, a prvi gol u nastavku viđen je u 58. minutu kada se Vajt upisao među strelce.

Ovo je treća uzastopna pobeda Arsenala u gostima gde su postigli pet ili više golova, što je impresivan podatak koji ih izdvaja u Premijer ligi. Pre Šefilda, Arsenal je savladao Bernli sa 5:0 i Vest Hem sa čak 6:0.

Trka za titulu nastavlja se sve napetije. Arsenal je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 61 bodom, dok su ispred njega samo Siti sa 62 i Liverpul sa 63 boda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading