KAPITEN CRNO-BELIH OPTIMISTIČAN PRED DERBI Atmosfera u ekipi je odlična, prva pozicija nas gura napred

13:19 | 08-03-2024

Fudbal 0

Kapiten fudbalera Partizana Svetozar Marković rekao je pred 172. "večiti derbi" protiv Crvene zvezde da je atmosfera u ekipi odlična i da ih prvo mesto na tabeli gura napred

Partizan
FK Partizan

Marković je imao probleme sa povredom kolena koja nije zalečena u potpunosti, a posle današnjeg treninga će saznati da li će se naći u startnoj postavi sutra od 17 časova na stadionu Crvene zvezde.

- Očekuje nas teška utakmica. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Danas ću odraditi prvi ekipni trening, posle treninga ćemo utvrditi da li mogu sa igram - rekao je Marković. 

TAJNA BROJA 99 Smiljanić i Kaluđerović u redakciji Alo najavili večiti derbi: Srećno, i da izgubite (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kapiten je govorio i o odličnoj atmosferi u ekipi.

- Pva pozicija na tebeli nas gura napred. Devet meseci smo na okupu i devet meseci je primetna hemija u ekipi. Pomažemo jedni drugima i trudimo se da ostvarujemo što bolje rezultate. Uz podršku sa tribina, za koju verujem da i sutra neće izostati, možemo da se nadamo uspehu. Kao što sam rekao, idemo iz utakmice u utakmicu, želimo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, ali je on još uvek daleko - zaključio je Marković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading