OVO JE SITUACIJA O KOJOJ BRUJE SVI Da li je Hvang zaslužio crveni karton pred isključenje Severine?

20:50 | 09-03-2024

Fudbal 1

Procenite sami.

metlas
Marko Metlaš/Alo

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su na 172. večitom derbiju - 2:2.

U jednom od najboljih susreta večitih rivala u proteklih nekoliko godina videli smo dva preokreta, četiri pogotka, po dva na obe strane, crveni karton i - podelu bodova.

Situacija koju navijači Partizana posebno apostrofiraju nakon meča jeste detalj sa sredine drugog poluvremena, kada je Hvang srušio Kalulua kao poslednji igrač odbrane, ali je glavni arbitar Ilić pokazao žuti karton.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kakvo je vaše mišljenje, da li je Korejac ovde zaslužio da bude direktno isključen?

Partizanov vojnik

Čini se da ishodom ovog derbija nešto zadovoljniji može da bude Partizan, koji se nakon drugog večitog derbija u sezoni nalazi na prvoj poziciji, sa bodom više od Crvene zvezde.

Ekipa Vladana Milojevića je do vođstva došla minut pre kraja regularnog dela prvog poluvremena preko Uroša Spajića, da bi samo dva minuta kasnije Mateuš Saldanja poravnao na 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi preko Alda Kalulua crno-beli uspeli da povedu. Crveno-beli su krenuli da napadaju, a izjednačenje su dobili preko Šerifa Kalulua u 67. minutu. Sedam minuta kasnije Ksander Severina je dobio crveni karton, ali je Partizan do kraja meča uspeo da se odbrani i dođe do velikog boda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(1)

Loading
milan

09.03.2024 22:50

kad ste u pethodnom prilogu napisali sta je ekspert reko mogli ste i ovde a on je reko da nije za crveni tako ne palite glupe grobare idijotskim pitanjem