LUDA PRIČA DARKA MILIČIĆA: Uspeo bih u NBA, da nisam gledao motorne testere po tri sata

09:31 | 13-03-2024

Košarka 0

Neverovatna priča bivšeg reprezentativca Srbije.

ata
ATA Images

Na tom, verovatno i najjačem draftu u NBA ligi, Darko Miličić je bio drugi pik. Kada nije uspeo u Americi, mnogi su se pitali zašto. I dok je ranije nekadašnji košarkaš ponudio deo odgovora, sada je dopunio ludu priču.

Gostovao je Miličić u podkastu "Jao Mile". Objavljen je samo delić razgovora, dok će kompletna emisija biti emitovana večeras od 21, i deluje da je veoma zanimljiv.

Posebno je pažnju privukla priča bivšeg igrača Detroita, Orlanda, Minesote, Memfisa, Njujorka i Bostona kako je provodio vreme u Americi sa ocem.

- Možda bih i proigrao da me ćake nije vukao u "Home Depot" na svaka dva dana, da gleda motorne testere. On dođe, dosadno mu je, sedi i samo škrguće zubima: "Šta vi radite u ovoj Americi, ovo je ovde propast, ovo je dosada. Vodi me u "Home Depot" da vidim tamo šta ima". I onda gledamo motorke, brale moj... Tata samo viče: "Vidi ovog materijala, vidi ovih", i onda mi po tri-četiri sata gledamo, umesto da odmaram, ja sa njim po "Home Depotu" šetam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

 

Otkrio je Miličić i da mu otac nije najbolji poznavalac engleskog jezika.

- Kad je Džo Dumars (generalni menadžer Detroita, prim.aut.) ono došao i i rekao: "Je l ti tata priča engleski?", rekao sam: "Ne priča", na šta mi je on rekao: "Hajde prevodi mu". Ja mu prevodim 20 minuta, Dumars priča 20 minuta. Kaže Mićko na kraju: "Okej". Šta okej brate... Tata viče: "Sve ja njega razumem, samo ne znam da odgovorim". Daj bre čoveče, reci mi šta čoveku da kažem, šta okej... Nikad otac nije hteo da prizna da ne zna engleski. Govorio je: "Znam ja sve, ja razumem ali ne mogu nikako da uđem u komunikaciju"... Šta znaš brate, jesi lud - deo je razgovora Miličića sa Miletom Ilićem.

Nema sumnje da će čitava priča biti jako zanimljiva i prepuna anegdota. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading