Tag: "darko miličić"
LEGENDARNA KOŠARKAŠKA PRIČA Ovako je Gasol upoznao Jokićevu braću: Bio je na Darkovoj svadbi, a ostalo je istorija (VIDEO)
Slavni španski košarkaš Mark Gasol prisetio se zanimljive anegdote iz Srbije, kada je prvi put čuo za Nikolu Jokića – i to na svadbi bivšeg NBA igrača Darka Miličića
BRUTALNA ISPOVEST DARKA MILIČIĆA "Bio sam kao krava koja..."
Darko Miličić je mnogo mnogo, ali... Još jednom je otkrio sve detalje svoje karijere
MILIČIĆ POTPUNO OTVORIO DUŠU I PROGOVORIO O SVEMU Zbog čega je pesnicama udarao američke zidove i nokautirao konja?! Njegova priča nikog ne ostavlja ravnodušnim
Neverovatna košarkaška priča Darka Miličića ispričana je bezbroj puta do sada, međutim, ugledni američki ESPN donosi nam dosad nepoznate detalje
MUTOMBO I MILIČIĆ SE UMALO POTUKLI ZBOG BLOKADE "Nemoj da te složim sad ovde..."
Čuvena anegdota koju je ispričao naš bivši košarkaš
PROGOVORIO BIVŠI SAIGRAČ Trebalo je dobro istuči Darka
Bivši NBA as Rašid Valas govorio je o Darku Miličiću
IMAO SAM 10 AUTOMOBILA Darko Miličić otkrio kako je kupio, pa slupao jahtu od 17 metara i 700.000 dolara
Darko Miličić je u životu potrošio mnogo novca, sada je pričao otvoreno o svemu
SVI SU HTELI DA USPEM, OSIM MENE Miličić sve otkrio: Zbog mene su promenili pravila u NBA
Darko Miličić je još jednom bio potpuno iskren...
TO SE NE RADI Evo zašto je Darko Miličić opasno potkačio Željka Obradovića
Darko Miličić se prisetio konferencije za štampu koju je Željko Obradović održao 2005. godine
BOŽE, OPROSTI... Darko Miličić prvi put progovorio o čuvenom vređanju sudija, ovo zanima svakog Srbina
Darko Miličić prvi put je progovorio o čuvenoj izjavi, kada je posle poraza reprezentacije od Grčke izvređao sudije
NIKAD JAČA ŽIVOTNA ISPOVEST Darko Miličić: Na kraju kaže sebi - koji sam ja LUDAK
Bivši NBA as Darko Miličić iskreno je govorio o svemu...
LUDA PRIČA DARKA MILIČIĆA: Uspeo bih u NBA, da nisam gledao motorne testere po tri sata
Neverovatna priča bivšeg reprezentativca Srbije.
"ON JE JEDAN PLAČONJA" Darko Miličić hteo da bije NBA zvezdu: Samo što ne pusti suzu...
Evidentno je da Darko nikada nije voleo saigrače slabijeg karaktera.
MILIČIĆ MU UNIŠTIO SAN Legenda NBA jurila Srbina po celoj Americi: Morali smo to da rešimo
Karmela Entonija još uvek boli 2003. godine i činjenica da je Darko Miličić izabran pre njega na NBA draftu
BIO SAM ŠURDA, SMRDEO NA ALKOHOL... Životni intervju Darka Miličića: Niko ne zna šta sam prošao
Kao i uvek, Darko Miličić bez dlake na jeziku