Uživo CRVENO-BELI PONOVO LIDERI U SRBIJI Kanga i Katai srušili Radnički na "Čairu" i vratili Zvezdu na prvo mesto

20:49 | 13-03-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju Crvenu zvezdu u meču 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

 

"Crveno-beli" su od početka utakmice u Nišu krenuli sa napadima. Šanse da postignu gol imali su Kanga, Piter Olajinka, Osman Bukari i Jovan Šljivić. Gosti su poveli u 34. minutu, pošto je Kanga sa ivice šesnaesterca pogodio gol domaćeg tima.

Radnički je u 43. minutu imao priliku za izjednačenje, a golman Zvezde Omri Glazer je zaustavio udarac Stefana Cvetkovića. Do kraja prvog dela meča nije bilo promene rezultata.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Crvena zvezda je bila bolji rival na startu drugog poluvremena, a fudbaleri Radničkog su imali veliku šansu da stignu do izjednačenja u 69. minutu. Fudbaler Radničkog Semir Smajlagić je šutirao glavom, a Glazer je uspeo da zaustavi njegov udarac. Konačan rezultat postavio je Katai u 87. minutu na asistenciju Milana Rodića.

Crvena zvezda je preuzela prvo mesto na tabeli SLS sa 62 boda, pošto je Partizan ranije danas na svom terenu poražen od Napretka rezultatom 1:0. "Crno-beli" su sada drugi na tabeli sa 60 bodova. Radnički iz Niša je trenutno na 14. mestu na tabeli SLS sa 23 boda.

RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1)

Kanga u 34. i Katai u 87. minutu za Zvezdu

Stadion: Čair, Sudija: Marko Ivković

RADNIČKI NIŠ: Stevanović - Petković, Vojnović, Bakić - Faj, Luković, Stojković (od 59. Vukić), Jamkam - Cvetković, Belković, Smajlagić (od 72. Terzić).

CRVENA ZVEZDA: Glazer – Mijailović (od 81. Mimović), Điga, Spajić, Rodić - Kanga, Hvan (od 59. Ivanić) - Bukari (od 72. Katai), Šljivić (od 59. Stamenić), Olajinka - Endijaj (od 59. Kraso).

KRAJ!

90. minut - Još tri minuta nadoknade!

87. minut - Katai! Sada je sve rešeno! Ofanzivac Zvezde rešava sve dileme u Nišu!

81. minut - Šansu dobija mladi Ognjen Mimović umesto Srđana Mijailovića.

72. minut - Umesto Bukarija u redovima Zvezde na terenu je Katai, a promena i u Radničkom. Smajlagić izlazi, a na terenu je Terzić.

69. minut - Kakva sada šansa za domaće i kakva odbrana Glazera! Smajlagić je glavom umalo izjednačio, a golman Zvezde nestvarno odbranio!

66. minut - Probao je sada Olajinka glavom, a lopta prolazi tik pored stative.

59. minut - Tri promene u redovima gostiju. Umesto Šljivića na terenu je Stamenić, Ivanić menja Hvanga, a Kraso je ušao umesto Endiajea. U međuvremenu promena i kod domaćih pa će Vukić na teren umesto Stojkovića.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45. minut - Još dva minuta nadoknade!

44. minut - Nova prilika za domaće. Nekadašnji igrač Zvezde Marko Petković je probao, a lopta prolazi pored leve stative.

43. minut - Peva prava prilika za Radnički. Bilo je baš opasno posle udarca Cvetkovića, ali je Glazer vrhovima prstiju uspeo da inteveniše. 

34. minut - GOOOOL! Kanga! Šutirao je vezista Zvezde sa nekih 20 metara, lopta zakačila nekoga na putu ka golu i prevarila Stevanovića!

29. minut - Sjajan šut Hvanga i sjajna odbrana Stevanovića. Ništa od vođstva za goste.

24. minut - Šljivić.... bio je blizu mladi vezista Zvezde. Njegov udarac je zakačio prečku i završio preko gola.

14. minut - Probao je Olajinka da promeni rezultat, ali Stevanović siguran.

8. minut - Udarac Kange sa nekih 35 metara, lopta ide preko gola. Zvezda pritiska na startu.

19.01 - Utakmica je počela!

18.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 26. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde. Uz sport.alo pratite uživo dešavanja sa "Čaira".

 

Komentari(0)

Loading