NEVIĐENI SKANDAL U ŠPANIJI Fudbaler nasrnuo na trenera, igrači morali da reaguju (VIDEO)

19:00 | 17-03-2024

Fudbal 0

Na meču 29. kola španskog prvenstva između Selte i Sevilje, dogodio se pravi skandal

FK Sevilja
Printscreen/Twitter

Slavni klub je izgubio utakmicu, ali će mnogo više brideti obrazi zbog jedne scene u drugom poluvremenu.

Sevilja je na Ramon Sančez Pishuanu izgubila od Selte sa 2:1 , a ovaj meč obeležila je scena iz 62. minuta kada je napadač domaćih Jusef En Neziri krenuo u obračun sa sopstvenim trenerom. 

Iako je postigao vodeći gol Sevilje na ovom meču, trener ekipe Kike Sančez Flores odlučio je da posle sat vremena igre povuče sa terena marokanskog napadača. 

MAKSIMOVIĆ ODLAZI IZ HETAFEA Grci već najavili dolazak u Atinu

Dvadesetšestogodišnjem fudbaleru se nije dopalo što ide na klupu. Na izlasku je počeo da šutira stvari u blizini klupe, a onda mu je Sančez Flores nešto dobacio.

Ratoborni Marokanac je ustao i počeo da se obračunava sa njim, a situacija se zaista zahuktala.

Lukas Okampos je morao da zaustavi zaraćene strane, ubrzo su se uključili i ostali sa klupe Sevilje i prava je sreća što nije došlo do fizičkog obračuna. 

Posle ovog poteza, marokanski fudbaler će sigurno snositi posledice. Neverovatno je šta je uradio i izvesno je da će dobiti određenu sankciju od kluba.

Skandal na klupi Andalužana dogodio se neposredno pre katastrofe na terenu. Selta je brzo došla do preokreta i pobedila.

Perez je izjednačio u 72. minutu, a Larsen je potom postigao gol za 2:1 u 78. minutu meča i pobedu Selte

Do kraja sezone Sevilja će se boriti za opstanak. Trenutno su šest bodova iznad zone ispadanja u kojoj se nalazi Kadiz, ali sa igrama koje pružaju mogli bi da se nađu u veoma teškoj situaciji.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading