TOTALNI PREOKRET Španija u novom šoku zbog slučaja Danija Alvesa

12:27 | 20-03-2024

Fudbal 0

Neverovatan rasplet u sudskom slučaju protiv Brazilca.

Alves
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Osuđen je nedavno Dani Alves na čak četiri i po godine zatvora zbog silovanja devojke u jednom klubu u Barseloni, a sada je došlo do šokantnog preokreta.

Kako je objavila španska "Marka", tamošnji sud je pristao da pusti Brazilca na slobodu pošto se žalio na prvobitnu presudu.

Alves je morao da plati kauciju u iznosu od čak 1.000.000 evra, a pride i da preda španski i brazilski pasoš koje poseduje kako ne bi pobegao.

Dalje, 40-godišnjak će jednom nedeljno morati da se javi u policijsku stanicu, dok žrtvi neće smeti da se približi na manje od jednog kilometara. Takođe, zabranjeno mu je da kontaktira nju ili bilo koga iz njenog okruženja.

Da podsetimo, Brazilac je pored zatvorske kazne dobio i naredbu da žrtvu obešteti sa 150.000 evra, neće smeti da joj priđe narednih devet i po godina, dok će pet godina po izlasku iz zatvora biti redovno kontrolisan.

Još uvek se ne zna kada bi Alvesova žalba mogla da bude razmotrena i samim tim i konačna presuda donešena u ovom slučaju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:
fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading