MIJATOVIĆ POSLAO JAKU PORUKU Imam osećaj da će Srbija sa Piksijem uraditi nešto na EP

20:00 | 20-03-2024

Fudbal 0

Da mi je neko te 2000. godine rekao da će reprezentacija čekati na novi plasman na Evropsko prvenstvo ne bih verovao - rekao je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović

Predrag Mijatović
Alo! Vladimir Marković

Čuveni fudbaler boravi u Moskvi kao gost Fudbalskog saveza Srbije na prijateljskoj utakmici protiv Rusije.

- To je zaista dug period, ali je Piksi prvo odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, što je bitno i pozitivno, a zatim i na Evropsko prvenstvo. To je dobar ciklus, povezana dva velika takmičenja, a apsolutno sam siguran da tu nije kraj. Nadam se da je ekipa kadra da uradi našto i imam osećaj da će ovo Evropsko prvenstvo biti pravo za Srbiju - istakao je Mijatović za sajt FSS.

DŽAJIĆ NEMA DILEMU Očekujem da produžimo ugovor sa Piksijem do 2026. godine

Selekcija nekadašnje Jugoslavije poslednji meč na EURO odigrala je protiv Holandije i doživela debakl (6:1).

- Bili smo dobar tim, dobra generacija, ali su nas sačekali ti Holanđani sačekali, kao i na Svetskom prvenstvu kada sam promašio penal. Hteli smo da se na Evropskom prvenstvu revanširamo, ali su nas tada baš deklasirali. Srbija je sada u komplikovanoj grupi, jer su sve grupe komplikovane, ali smatram da može da prođe bez problema grupnu fazu, a kasnije je sve moguće - poručio je Mijatović i posebno naglasio da je za Srbiju sjajno što ima vrhunske napadače - Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading