OVO ZVEZDAŠI NISU ŽELELI DA ČUJU Loše vesti za crveno-bele, Milojević ostao bez pojačanja!

22:01 | 20-03-2024

Fudbal 0

Očekivalo se da bude drugačije.

fkcz
Fk Crvena Zvezda

Predsednik Hetafa, Anhel Tores, nedavno je izazvao uzbuđenje među navijačima Crvene zvezde izjavivši da Nemanja Maksimović razmatra povratak u Srbiju ili u neku zemlju u regionu kako bi bio bliže porodici.

Ova izjava probudila je nadu da će reprezentativac Srbije uskoro potpisati ugovor sa crveno-belima, što bi bio značajan korak za klub pred evropske kvalifikacije.

Već prošlog leta, Crvena zvezda je pokazala interesovanje za Maksimovića, a momak iz Banje Koviljače je čak bio i na neformalnom sastanku sa rukovodstvom kluba. Dolazak Maksimovića bi bio ogroman pojačaj za vezni red Crvene zvezde, ali izgleda da će se njegova budućnost ipak drugačije odvijati.

Nemanja Maksimović EPA-EFE/Kiko Huesca
 

MIJATOVIĆ POSLAO JAKU PORUKU Imam osećaj da će Srbija sa Piksijem uraditi nešto na EP

Prema nekim informacijama, Maksimović je postigao preliminarni dogovor sa Panatinaikosom i trebao bi da se preseli u Atinu u junu. Ugovor koji mu je ponuđen vredi 6.000.000 evra za trogodišnji period, što je cifra koju Crvena zvezda nije mogla da izjednači. Navodno, Maksimović je već dao reč čelnicima Panatinaikosa i samo se čeka zvanična potvrda transfera.

Panatinaikos je klub u usponu poslednjih godina, a srpski igrači poput Filipa Mladenovića i Filipa Đuričića imaju značajnu ulogu u timu. Takođe, PAOK iz Soluna je bio zainteresovan za Maksimovića, ali nije mogao finansijski da parira Panatinaikosu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading