TRESE SE OSTRVO Real Madrid napada zvezdu Liverpula

07:00 | 23-03-2024

Fudbal 0

"Kraljevski klub" se ozbiljno bacio na posao

Real Madrid
AP Photo/Pablo Garcia

Real Madrid je uvek bio primamljiv i san za svakog fudbalera, ali nisu se svi snašli u ovom trofejnom klubu. Pitanje je vremena kada će Kilijan Mbape postati novi igrač ‘Kraljevskog kluba’, pošto ga Florentino Perez želi godinama unazad, a Francuz je saopšio Parižanima da neće nastaviti saradnju sa njima. 

SVI U NAPAD, AJMO, AJDE Sve je spremno za spektakl u Moskvi, Srbija protiv Rusije, bitna provera za "Orlove" pred EURO 2024

Pored njega, Real gleda i bekovske pozicije. Ušao je u pregovore sa Alfonsom Dejvisom igračem Bajern Minhena, koji ulazi u poslednju godinu ugovora sa ‘Bavarcima’. A Madriađni misle i na budućnost, a Dani Karvahal je već u godinama, pa su izrazili interesovanje za Trenta Aleksander-Arnolda  iz Liverpula.

ON ima još godinu dana ugovora s ‘Redsima’, a pregovori oko novog nisu započeli. Tim sa ‘Enfilda’ ne planira da ga proda, a Englez se još nije izjasnio oko situacije. Arnold je produkt Liverpulove akademije, a dosad je za klub odigrao 302 utakmice i može da igra na više pozicija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading