BAHAR POSTAJE SELEKTOR? Klupko se odmotava, evo šta to znači za Crvenu zvezdu

09:22 | 27-03-2024

Fudbal 0

Barak Bahar bi mogao na klupu Izreala, ali...

Bahar
Alo/ Marko Metlaš

Naime, Izrael nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo, zbog čega su se dogodili određeni rezovi. Odlučeno je da se ne produži ugovor sa selektorom Alonom Hazanom, dok je i menadžer selekcije Josi Benajun dobio otkaz, što znači da o novom selektoru odlučuje struja Fudbalskog saveza koja isključivo želi Bahara.

Benajun je bio za to da se dovede Roni Levi, međutim, sada će ključnu ulogu odigrati Šino Zorc i Moran Mejri, koji ne vide nikog drugog u svojoj selekciji sem Baraka Bahara.

Takođe, oni su svesni i situacije koju ovaj trener ima sa Crvenom zvezdom, te se takođe uzdaju i u to da će FIFA izaći u susret Baharu, te da će oni moći da mu keširaju samo deo plate, a da će deo platiti Crvena zvezda.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POZNATO LICE POSETILO CRVENO-BELE Milojević se ovakvom iznenađenju nije nadao

Naravno, ovo ne odlučuju oni nego FIFA, koja će uzeti u razmatranje čitavu situaciju pogotovo zbog tužbi koje je Barak Bahar uputio zbog neisplaćenih dugovanja od strane Zvezde.

Sve ovo u svom tekstu navodi izraelski portal "Sport5", koji kaže da će Mejri i Zorc pokušati u što kraćem roku da održe sastanak sa Baharom, kako bi i zvanično postao njihov novi selektor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading