ŠOK U SRPSKOM FUDBALU Crvena zvezda izbačena iz prve lige!

13:59 | 29-03-2024

Fudbal 0

Neverovatno,.

Fudbalska lopta
Printscreen

Fudbalski klub Crvena zvezda Konatice suočava se sa teškim sankcijama nakon što je isključen iz takmičenja u Prvoj beogradskoj ligi grupa B.

Ova odluka doneta je zbog dva trajno prekinuta meča, tokom kojih je ekipa ostala sa nedovoljnim brojem igrača na terenu. Pored isključenja iz lige, klub je kažnjen novčanom kaznom od 100.000 dinara.

Ova odluka predstavlja strogu disciplinsku meru, koju je doneo komesar za disciplinu Prve beogradske lige, Zoran Milovanović. Kao posledica isključenja, Crvena zvezda Konatice će ubuduće takmičarsku sreću tražiti u najnižem stepenu takmičenja, pod okriljem Fudbalskog saveza Obrenovca.

ZVEZDA NACILJALA BOMBU Na "Marakanu" stiže fudbaler Mančester sitija

Ovaj dramatičan obrt dolazi nakon što je registovan trajno prekinut meč između FK Rušanj i FK Crvena zvezda Konatice, u kojem je gostujući tim ostao sa samo šest igrača na terenu. Slična situacija dogodila se i u prethodnoj utakmici, što je rezultiralo pokretanjem disciplinskog postupka protiv kluba.

Odluka o isključenju iz lige označava kraj jednog poglavlja za Crvenu zvezdu Konatice, koja će morati da se suoči sa posledicama svog nedoličnog ponašanja na terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading