DULJAJ OTVORIO DUŠU: Zahid ne spava i ne pije vodu, Baždar mora još mnogo bolje

22:04 | 30-03-2024

Fudbal 0

Trener Partizana sumirao utiske posle teške pobede nad Spartakom.

igor duljaj
ATA Images

Pamtiće se samo pobeda. Uz slabu igru, Partizan je uspeo da baci na kolena Spartak i nastavi šampionsku trku sa Crvenom zvezdom.

Međutim, primetan je pad forme crno-belih. Igraju dosta slabije sa čime se slaže i trener Igor Duljaj.

- Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri utakmice, jasno je da je ova utakmica bila teška na psihološkom planu. Videli ste da smo navijače navikli na dopadljiv, ofanzivan fudbal sa dosta šansi, ali danas je samo bilo važno da se dobije i dobili smo utakmicu. Imali smo neku, da kažem, poluinicijativu, ali iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu... Dozvolili smo protivniku da ima previše "prekida" pred kraj. Morali smo bolje u završnici kod kontri, ali na kraju najvažnija je pobeda - rekao je on za Arenu sport.

Bio je upitan trener Partizana zašto je Gajas Zahid imao problem sa grčevima usled čega je napustio teren stadiona u Humskoj pre vremena.

- Zahid ne spava, ne pije vodu, zbog religije ne pije vodu, zato je imao grčeve i zato je zamenjen.

Svestan je trener Partizana da u igri tima ima jako puno prostora za napredak.

- Bilo je dobrih stvari, ali mora još mnogo toga da se popravi. Nisam zadovoljan činjenicom sa smo dozvolili protivniku 13 kornera, ali dobro smo se odbranili. Jovanović je istrčavao na te lopte, Kovačević nekoliko puta odlično reagovao.

metlas Alo/ Marko Metlaš
 

 

Jedini strelac za Partizan je večeras bio Samed Baždar koji je dramatično digao formu u odnosu na zimski deo sezone.

- Mora još mnogo bolje, zato što svi znamo da ima još mnogo prostora za napredak. Samo neka nastavi vredno da radi, ali će mu gol sigurno značiti.

Navijači su, uglavnom, ispoštovali apel trenera crno-belih koji je zamolio prisutne da ne skandiraju pogrdno ka treneru Spartaka, Nenadu Lalatoviću.

- Nije teško biti fin. Ovo je sport i treba uvek biti sportska priča. Nama može bilo ko da dobacuje dokle god se ne vređa porodica. Drago mi je zbog toga. Poseban je značaj biti drugačiji od drugih - zaključio je Duljaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading