VELIKI PROBLEMI ZA SRBIJU - MITAR JE TRPEO BOL Čak 13 minuta je ostao na terenu uprkos povredi, šta ovo može da znači?

12:17 | 01-04-2024

Fudbal 0

Mitrogol je bio pod velikim bolovima.

Mitrović dao gol
AP Photo/Darko Vojinovic

Aleksandar Mitrović je pretrpeo izuzetno teške bolove u zadnjoj loži tokom utakmice, ali je uprkos tome uspeo da postigne dva gola u periodu od 13 minuta!

Ovu dramatičnu situaciju potvrdila je objava na profilu "WorldofMitrov" na društvenoj mreži "Iks", gde su objavljene fotografije koje prikazuju trenutke kada se srpski fudbaler suočavao sa povredom koja bi mogla da ga udalji sa terena na duže vreme.

Mitrović je zadobio povredu zadnje lože u subotu tokom pobede svog tima Al Hilala protiv Al Šababa (4:3) i dok se ne obavi snimanje magnetnom rezonancom, neće biti poznato koliko će dugo morati da pauzira.

KAKAV BI TO BIO UDARAC ZA "ORLOVE" Srbija bez Mitrogola ide na EURO?! Čitava nacija čeka ovaj trenutak, poznato kada će se znati stepen povrede Mitrovića

Fudbalska zajednica Srbije, kao i navijači naše nacionalne selekcije, zabrinuti su zbog ovog razvoja događaja, jer prema izveštajima saudijskih medija postoji mogućnost da Mitrović mora da pauzira od tri do četiri meseca, što bi moglo da znači da neće biti sposoban da igra čak ni na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Mitrović je zvanično napustio teren u 34. minutu utakmice, kada je izvršena zamena, ali već u 31. minutu bilo je jasno da neće moći da nastavi dalje. Povredio se usred napada svog tima, kada je iznenada pao na zemlju i uhvatio se za butinu.

Ipak, problemi su počeli mnogo ranije. Prvi put je završio na zemlji već u 18. minutu, kada je iznudio penal i prilikom duela sa protivničkim golmanom osetio bol u desnom butnom mišiću. Ipak, odlučio je da nastavi igru i uspeo je da postigne gol iz penala, izjednačavajući rezultat na 1:1.

Neposredno nakon toga, u 27. minutu, Mitrović je ponovo osetio nelagodnost. Kamere su zabeležile trenutak kada se držao za isto mesto na telu, ali je, interesantno, samo nekoliko trenutaka kasnije postigao još jedan gol.

Dakle, i pored povrede, uspeo je da postigne dva gola i iznudi penal! Mitrović je izdržao bolove sve do 31. minuta, kada je napustio teren.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading