KAKAV BI TO BIO UDARAC ZA "ORLOVE" Srbija bez Mitrogola ide na EURO?! Čitava nacija čeka ovaj trenutak, poznato kada će se znati stepen povrede Mitrovića

15:45 | 31-03-2024

Fudbal 0

Aleksandar Mitrović povredio se na meču u kom je njegov Al Hilal savladao Al Šabab sa 4:3, iz Saudijske Arabije kruže razne informacije koliko bi Mitrović mogao da pauzira

Aleksandar Mitrović
EPA-EFE/STRINGER

Prema pisanju portala "Al-Ain" iz Rijada, postoji opasnost da će jedan od najboljih fudbalera Srbije morati na operaciju koja će ga sa terena odvojiti tri do četiri meseca, a ako se to desi neće ga biti ni na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

Međutim, Piksi i drugovi se nadaju da to toga neće doći i da će Mitrogol biti spreman za prvenstvo Evrope u Nemačkoj (14. jun - 14. jul). 

ENGLEZI I EVROPA U STRAHU OD TERORIZMA Pojačane kontrole bezbednosti na prvenstvu Evrope, panika zbog terorističkog napada u Moskvi

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj startuje 14. juna, dakle za dva i po meseca, zato i ne čudi što među čelnicima FSS i navijačima vlada blaga panika. 

Međutim, sada je i definitivno poznato da će Mitrović sutra ići na snimanje i tada će biti poznato koji je stepen povrede u pitanju. 

Za sada je zna da je reč o povredi zadnje lože. 

- Aleksandar sutra ide na snimanje, pa ćemo tad znati više. Svi bismo voleli da nije ništa ozbiljno, sad ne možemo ništa da kažemo. Sve što znamo je da je u pitanje zadnja loža, a koji je stepen povrede, znaćemo sutra - rekao je Stevan Stojanović, direktor reprezentacije, za Informer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

Komentari(0)

Loading