SRBIJA STREPI PRED EVROPSKO PRVENSTVO Mitrovićeva povreda zadala "Orlovima" glavobolju, evo kolika pauza čeka Srbina, propušta EURO?!

12:02 | 31-03-2024

Fudbal 0

Aleksandar Mitrović povredio se na utakmici Al Hilala i Al Šababa, a snimak po završetku meča zabrinuo je sve navijače u Srbiji

mitro
EPA

Mitrović je postigao dva gola pre nego što je morao da napusti igru zbog povrede, Al Hilal je slavio sa 4:3, ali je izvesno da reprezentativca naše zemlje čeka pauza.

 

 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Ono što sve zanima, a pre svega navijače u Srbiji, s obzirom da se Evropsko prvenstvo u fudbalu bliži (14. jun - 14. jul), koliko će Mitrović morati da pauzira posle ovog nemilog događaja. 

ENGLEZI I EVROPA U STRAHU OD TERORIZMA Pojačane kontrole bezbednosti na prvenstvu Evrope, panika zbog terorističkog napada u Moskvi

Saudijski psihoterapeut, Tamer Al-Šahrani, govorio je Srbinovoj povredi. 

On kaže da bi Mitrogol u najboljem slučaju mogao da pauzira 10, do 14 dana, a to automatski znači da bi propustio meč protiv Al Nasra i Kristijana Ronalda u Kupu (08. aprli), dok bi u drugoj varijanti mogao da bude van terena 6 nedelja, znači do polovine maja, a u najgorem slučaju bi ta pauza mogla potrajati i četiri meseca, što znači da Mitrovića ne bismo mogli da gledamo dresu "Orlova" na EURO 2024. 

Ali, ovo još ništa nije zvanično niti potvrđeno, tako da se nadamo da će se Mitrogol brzo oporaviti i biti spreman za Nemačku i prvenstvo Evrope. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

Komentari(0)

Loading