VAŽNA VEST ZA "ORLOVE" Poznato stanje povređenog Aleksandra Mitrovića - ovo su prve prognoze

16:05 | 01-04-2024

Fudbal 0

Popularni Mitro je zabrinuo članove i navijače našeg nacionalnog tima.

mitro
Atta KENARE / AFP / Profimedia

Već nekoliko dana se priča o povredi Aleksandra Mitrovića koju je zadobio nastupajući za Al Hilal. Situacija nije bila nimalo naivna, pa se čak spominjalo da bi najbolji golgeter u istoriji Srbije propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

VELIKI PROBLEMI ZA SRBIJU - MITAR JE TRPEO BOL Čak 13 minuta je ostao na terenu uprkos povredi, šta ovo može da znači?

U međuvremenu, stigle su prve prognoze u vezi sa oporavkom popularnog Mitrogola. Kako je sportski direktor "orlova" Stevan Stojanović rekao za "Kurir", Smederevca očekuje pauza od tri do šest nedelja. Važno je da se napomene da su ovo tek prve prognoze i da se čekaju rezultati magnetne rezonance:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja - rekao je popularni Dika i dodao:

- Ipak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će lekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslediti.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading