GVARDIOLA ŠOKIRAO SVE Stavio Ligu šampiona u drugi plan i zagrmeo - prvenstvo je važnije!

13:20 | 06-04-2024

Fudbal 0

Ovo se ne čuje svaki dan.

pep gvardiola
EPA-EFE/PETER SCHNEIDER

Trener fudbalera Mančester Sitija, Pep Gvardiola, nastavlja da izražava nezadovoljstvo zbog gustog rasporeda koji očekuje njegov tim u narednom periodu.

Građani će se suočiti sa važnim duelom u subotu od 13:30 časova u okviru Premijer lige protiv Kristal Palasa u Londonu, nakon čega ih očekuje putovanje u Madrid gde će se već u utorak sastati sa Real Madridom u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona.

Dok Siti ima problema sa gustoćom rasporeda, Real Madrid ulazi u duel na "Santijago Bernabeu" nakon devetodnevne pauze, što je detalj koji Gvardiolu posebno zabrinjava, a o tome govori već nekoliko dana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ČEMU SLUŽI VAR? Navijači na Ostrvu besni - ovo je promaklo tehnologiji (VIDEO)

Pep Gvardiola EPA
 

- Da imamo 18 bodova prednosti u Premier ligi s oba oka bih gledao prema Madridu. To međutim nije slučaj. Treći smo, ne tako daleko od vrha, ali ako izgubimo bodove biće gotovo nemoguće da osvojimo prvenstvo. Ovaj meč moramo dobiti - rekao je Gvardiola pred gostovanje Kristal Palasu.

Gvardiola ističe da je domaće prvenstvo prioritet za klub, ali naglašava da ekipa ima čvrste ambicije da odbrani trofej i u Ligi šampiona.

- Prošle godine smo osvojili triplu krunu. Prvenstvo je ipak najvažnije. Ne kažem da nije lepo uzeti trofej Lige šampiona, naravno da jeste, ali sad znamo kako je to i mirni smo. Ipak, lepše je uzeti ligu jer ju je mnogo teže osvojiti. Ima više utakmica, recimo sedmično dve ili tri utakmice - pomalo je ironično poručio Guardiola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading