SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN Duljaj dobija veliko pojačanje pred plej-of!

13:10 | 11-04-2024

Fudbal 0

Lakše se diše u redovima crno-belih.

igor duljaj
ATA Images

Mesec dana nakon večitog derbija, ili dva meseca od meča sa IMT-om, Mateus Saldanja se danas vratio treninzima Partizana, što je svakako odlična vest za stručni štab i navijače crno-belih. Brazilski napadač je počeo sa grupnim treninzima i očekuje se da se uskoro vrati na teren tokom plej-ofa Superlige Srbije.

Saldanja je povredio zadnju ložu tokom meča sa IMT-om 17. februara i od tada je bio van terena. Iako se očekivalo da će pauzirati samo nekoliko dana zbog istegnuća butnog mišića, ispostavilo se da je povreda tetive ozbiljnija.

Ipak, uspeo je da zaigra u večitom derbiju, postigavši gol, iako nije bio u potpunosti spreman.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

REČ JUNAKA Golman Jovanović otkrio šta su igrači Partizana rekli kada je Voždovac izjednačio

saldanja Marko Metlaš/Alo
 

Nakon što je posvećeno radio na oporavku, danas se vratio treninzima. Večeras će ponovo biti pregledan magnetnom rezonancom kako bi bio potvrđen njegov potpuni oporavak.

Iako je malo verovatno da će biti spreman za meč sa Čukaričkim u nedelju, očekuje se da će se Saldanja vratiti na teren tokom plej-ofa, što je od velike važnosti za Partizan.

Saldanja je bio izuzetno produktivan ove sezone, postigavši 17 golova na 28 mečeva u svim takmičenjima, što ga čini najefikasnijim napadačem lige. Njegov povratak će biti od ključnog značaja za tim.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading