"NE RAZMIŠLJAMO O ZVEZDI" Igor Duljaj jasan pred mini derbi na Banovom brdu

12:30 | 13-04-2024

Fudbal 0

Prioritet su naredni mečevi.

igor duljaj
ATA Images

Trener Partizana Igor Duljaj održao je konferenciju za medije pred predstojeću utakmicu 30. kola Superlige Srbije, u kojoj će se crno-beli suočiti sa ekipom Čukaričkog.

Partizan ulazi u ovaj meč sa zaostatkom od četiri boda za liderom šampionata, ekipom Crvene zvezde. Nedavno su se plasirali u polufinale Kupa Srbije pobedivši Voždovac nakon izvođenja penala.

Duljaj je izrazio poštovanje prema narednom protivniku.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠUMADIJA SLAVI Radnički među četiri najbolja, a trener... Dudić više nije ljut!

Igor Duljaj Alo/ Marko Metlaš
 

"Mi gledamo kao i na svaku prethodnu utakmicu, meč koji donosi iili odnosi bodove. Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda", rekao je Duljaj i nastavio.

"Oni su u poslednjih koliko godina rasli, to su pokazali i u duelima sa Parizanom i Zvezdom, radi se o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal. Svima mogu predstavljati problem. Neće biti lako ostvariti cilj i osvojiti tri boda".

Trenutno još nije poznato kada će se Saldanja vratiti na teren.

"Svi su u trenažnom procesu, trenirao je Saldanja poslednja dva treninga sa ekipom, razmisliću šta je najbolje posle večerašnjeg treninga i da li će biti u rotaciji. Ne smemo da zaboravimo da imamo igrače sa dva, tri kartona jer nas posle ove utakmice očekuju neke važne".

Trener Partizana je takođe spomenuo Bibarsa Natha.

"Svaki igrač ima svoju ulogu u Partizanu, tako i Natho, čak i protiv Voždovca ste videli, posebno kada je u pitanju njegov poslednji pas (za Baždara). Imamo igrače sa klupe koji mogu da uđu i da promene ritam. Natho ima 36 godina i on i dalje daje svoj maksimum, stižu godine pre ili kasnije, ali je i dalje važan šraf".

Nakon meča na Banovom brdu, sledeći izazov je "večiti" derbi.

"Mi imamo pritisak, ko god je u Partizanu radi i igra pod pritiskom, ali ta utakmica je toliko daleko, da u ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Fokus je sutrašnja, niti me interesuje žreb niti sledeće kolo".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading