HTELI SU DA NAM UBACE ROVCA Mitrović otvorio dušu o Svetskom prvenstvu u Kataru

21:25 | 19-04-2024

Fudbal 0

Očekivanja su bila velika, rezultat je izostao

Mitrović
AP/Darko Vojinović

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović otvorio je dušu o reprezentaciji Srbije i govorio na razne teme.

Govorio je o poverenju nacije u reprezentaciju Srbije.

- Deluje mi da su ljudi verovali u tim jedino uoči Svetskog prvenstva u Kataru. Pobeda u Portugalu bila je ključ, sjajno smo igrali u kvalifikacijama. Odavno sam reprezentativac i u tom periodu uvek su nas osporavali, kao da su pojedinci jedva čekali da se nešto loše desi. Generalno, pričam za 90 odsto javnosti. Pokušavali su da naprave problem, iako ne postoji! A, nikad bolju reprezentaciju, što se tiče momaka i grupe, atmosfere, nismo imali. Hteli su da ubace rovca, između nas! Osećali smo to i da nije naša grupa bila toliko jaka, siguran sam da ni rezultati ne bi izgledali približno dobri - rekao je Mitrović u podkastu "Wish&Goal".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dotakao se trenutnog stanja u reprezentaciji.

- Ispunili smo sve ciljeve u prethodna tri ciklusa i to je velika stvar. Na stranu igre, način i rezultati, opravdali su ciljeve. Bolje smo igrali u kvalifikacijama za SP, ali i sada smo otišli na mišiće… I da prođemo grupu, pričaće sigurno pojedinci da ne igramo dobro, da grupa nije jaka i slično. Uvek se traži neka falinka!

Očekuje jaku Srbiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Nadam se da ćemo imati iskustva i pameti, istovremeno i da smo naučili kao ekipa kako da napravimo ključan korak na putu do uspeha. Imamo kontinuitet, konstantni smo na velikim takmičenjima, tim i pojedinci nalaze se u zenitu. Selektor je sa nama duži period i to je takođe bitno! - naveo je Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading