ODABRAO "PANCERE" PRE SRBIJE, SADA MU STIŽE NAGRADA Pavlović se ovome nije nadao, Nemačka BRUJI

19:01 | 25-04-2024

Fudbal 0

Sjajnom vezisti cveta karijera poslednjih meseci.

Aleksandar Pavlović
EPA/Ronald Wittek

Puno bure u ovdašnjoj javnosti je izazvao potez Aleksandra Pavlovića da pre dresa Srbije odabere onaj - Nemačke. Sada mu zbog toga sledi - nagrada.

Kako prenose brojni nemački mediji, talentovani vezista Bajern Minhena će uskoro dobiti novi ugovor. Sa značajnim povećanjem plate, naravno.

Ne samo da želi nemački gigant da dodatno "blindira" 19-godišnjaka i tako rastera ostale klubove, već i da ga nagradi za odlične partije.

U međuvremenu je Pavlović postao i A reprezentativac Nemačke za koju će debitovati u junu na prijateljskim utakmicama protiv Švedske i Grčke.

A selektor Julijan Nagelsman vidi fudbalera Bajerna kao legitimnog kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

- On je kandidat, možda bi mogao da uskoči u voz za Evropsko prvenstvo. Moj produžetak ugovora će ga još više staviti u centar pažnje, jer želimo da gradimo tim za Svetsko prvenstvo. Boriću se i zubima i noktima da uspemo na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo dobro prići i početi da pripremamo tim za Svetsko prvenstvo.

Upravo će Nemci oko Pavlovića i graditi tim za Mundijal 2026. godine u Americi, Kanadi i Meksiku. Otuda i ne čudi što Bajern želi da produži saradnju (aktuelni ugovor ističe krajem juna 2027. godine) sa momkom rođenim u Minhenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading