ISPLIVALI NOVI DETALJI SA APENINA Milan ima spreman novi, višegodišnji ugovor za Luku Jovića?!

13:10 | 03-05-2024

Fudbal 0

Po svemu sudeći, Jović bi uskoro trebalo da produži saradnju sa Rosonerima

Luka Jović
AP/Luca Bruno

Mnogo se ovih dana spekuliše oko toga kakva je sudbina Luke Jovića u dresu milanskog kluba. 

Kako trenutno stoje stvari, manje od mesec dana je ostalo do kraja sezone, a sva je prilika da će Luka dobiti novi ugovor i produžiti saradnju sa milanskim klubom. 

Naime, Danijele Longo sa Calciomercato-a, koji je odlično upućen u dešavanja u klubu, javlja da je sastanak čelnika Milana i Jovićevog agenta Falija Ramadanija prošao kako treba i obećavajuće i da će Jović uskoro potpisati novi ugovor. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

GLAVOBOLJA U MILANU Povredio se Luka Jović

Umesto produžetka saradnje na još godinu dana, srpski reprezentativac će izgleda potpisati novi, višegodišnji ugovor, a koliko će on trajati, još nije poznato. 

Jović je na 28 utakmica postigao devet i namestio jedan gol, ali imajući u vidu da je češće bio rezervista nego starter brojke su još uprečatljivije kada se podele sa brojem odigranih minuta. Od dolaska u Milan na terenu je proveo ukupno 1.147 minuta što znači da je postizao ili nameštao golove na svakih 114 minuta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading