OVAJ IGRAČ JE ODJAVIO PARTIZAN Bio nadomak Humske, ali se u poslednjem trenutku predomislio

06:30 | 05-05-2024

Fudbal 0

Bio bi važan za rotaciju u crno-belima.

ata
ATA Images

U intervjuu za sport.alo, Igor Duljaj je otkrio mnogo zanimljivih stvari u vezi sa njegovim angažmanom u Partizanu. Saradnja između kluba i trenera je prekinuta, što je bio povod da sa popularnim Dukijem porazgovaramo o svemu.

UVEK UZ PARTIZAN Igor Duljaj stigao u Arenu, navijači mu skandirali (VIDEO)

Između ostalog, rekao je da je Miloš Pantović, tada fudbaler Voždovca, a sada TSC-a, tokom leta bio nadomak prelaska među crno-beli, ali, igraču je bila privlačnija ponuda kluba iz Bačke Topole:

- Uvek smo prvo gledali domaće tržište, koji su to igrači. Uvek krenete od toga šta imate kod sebe, u omladinskoj školi, koja su to pojačanja koja mogu da odgovaraju profilu Partizana. Mnogi su mislili: "Gde ćemo tamo? Rasulo je...". Imali smo situaciju da imamo Miloša Pantovića, sa kojim je maltene bilo sve dogovoreno, tj. meni je bar tako meni predstavljeno, znam i da je klub u tom trenutku išao preko svojih granica da dovedu Pantovića, a on je u poslednjem trenutku odabrao TSC i time pokazao da nismo još taj Partizan, jer igrači odlučuju da izaberu za njih zdraviju sredinu u tom trenutku, kako su oni smatrali - rekao je Duljaj, pa u istom dahu nastavio:

- Već sam se i na neki način pripremao za takve stvari, imao sam to u svojoj glavi pripremljen scenario, da imam spisak igrača ako se to dogodi, da nisu stariji, da nemaju mnogo godina, a dovoljno da u tom određenom trenutku donesu kvalitet i rezultat i da Partizan u budućnosti može da profitira od njih. Uvek sam to apostrofirao i uvek je to bila moja ideja, ne bežeći od toga da tražim alibi. Koga interesuje alibi, ako klub izađe i kaže: "Evo pet godina igramo samo sa našom decom, pa koji god da budemo na tabeli". To je najlakše reći, ali navijači očekuju i jedno i drugo i treće. S pravom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading