"ZASLUŽENO SMO U FINALU" Anćeloti se oglasio nakon trijumfa nad Bajernom

17:45 | 09-05-2024

Fudbal 0

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale Lige šampiona i istakao da je madridski klub imao dosta problema sa povredama tokom sezone, prenose španski mediji.

Karlo Anćeloti
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Fudbaleri Reala plasirali su se sinoć u finale LŠ, pošto su u revanš utakmici polufinala posle preokreta pobedili Bajern 2:1. Madridski klub je izborio plasman u finale LŠ, pošto je u prvoj utakmici polufinala odigranoj prošle nedelje u Minhenu bilo 2:2.

U Bajernu tvrde da su poljske sudije na čelu sa glavnim arbitrom Šimonom Marčinjakom oštetile nemački klub na sinoćnjem meču sa Realom.

Fudbaler Bajerna Matijs de Liht je u 13. minutu nadoknade vremena postigao gol, ali je pre šuta pomoćni sudija podigao zastavicu. Marčinjak je potom poništio gol zbog ofsajda.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"Bajern se žali na suđenje? U redu. Onda ćemo i mi da se žalimo na poništeni gol Naća posle duela sa Kimihom. Kimih je simulirao", rekao je Anćeloti.

POSLE STRAŠNOG KIKSA Nojer: Svako ko je igrao fudbal ...

"Vrlo lako je objasniti ofsajd situaciju. Možda nije bio ofsajd, ali je sudija prekinuo igru pre nego što je postignut gol. Mi smo prestali da igramo. To je sve", dodao je trener Reala.

Real će u finalu Lige šampiona prvog juna na Vembliju igrati protiv Borusije Dortmund.

"Imali smo mnogo problema tokom sezone. Povrede Kurtoe, Militaa, Alabe, Vinisijusa, Kamavinge, Čuamenija... Međutim, nikada se nismo žalili, pogledajte gde smo sada", istakao je Anćeloti.

Fudbaler Reala Džud Belingem je izjavio da jedva čeka duel sa Borusijom.

"Još kao dete u Birmingemu maštao o sam o ovakvim mečevima. Igrati na Vembliju, protiv Borusije u finalu Lige šampiona, biće to čudan osećaj. Mislim da još nisam svestan toga. Zaista se radujem toj utakmici i atmosferi na stadionu. Nadam se da će biti sjajan meč", naveo je Belingem, koji je za Borusiju igrao od 2020. do 2023. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading