NATHOVA MOĆNA PORUKA: Za Partizan je svaka utakmica kao finale

13:42 | 13-05-2024

Fudbal 0

Iskusni Izraelac sumirao utiske posle pobede nad ekipom Mladosti.

Bibars Natho
Alo/ Marko Metlaš

Na semaforu je to izgledalo ubedljivije nego što jeste bilo. Međutim, Partizan je uspeo da pobedom nad ekipom Mladosti (3:0) zadrži drugo mesto na tabeli.

Svestan je i Bibars Natho da ekipe ne igra prema očekivanjima, ali da je stigla do tri jako važna boda.

- Kada ne pobedite šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ali, ne mislim da je današnja utakmica bila loša. Prvo poluvreme je u celosti bilo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri-četiri šanse. Ali, kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3, tako da preferiram da kao danas, ne stvaramo puno šansi, ali da pobedimo rezultatom 3:0.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Imao je potom Natho moćnu poruku.

- Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju!Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo pobediti. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako – težak teren, dobar tim. Ali, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji treba! Svaka pobeda stvara samopouzdanje, posebno kada kao danas nismo primili gol, što je veoma važno! Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će biti dobro - zaključio je iskusni vezista.

Partizan će narednu utakmicu odigrati protiv ekipe Čukaričkog u subotu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading