ZAUVEK S NAMA Tifozi burno proslavili Ligu šampiona uz skandiranje srpskoj legendi: Ovo je za Mihu!

06:30 | 14-05-2024

Fudbal 0

Čim se završio meč Atalanta - Roma pomislio sam na Sinišu, on je postavio temelje ovom timu, poručuje as Bolonje

Siniša Mihajlović

 

„Uvek s nama, Siniša“! Tifozi Bolonje su baš tim skandiranjem obeležili proslavu istorijskog plasmana „rosoblua“ u Ligu šampiona.

Navijači Bolonje AP/Guido Calamosca
 

Nisu zaboravili pokojnog trenera dok je vulkan radosti kuljao na centralnom gradskom trgu Mađore...

Siniše Mihajlovića, koji nije među nama godinu i po, odmah se, kaže, setio i Rikardo Orsolini. As crveno-plavih je, znamo, Mihin izum, doveo ga je iz Juventusa i od njega napravio krilo reprezentativnog kalibra.

Rikardo Orsolini EPA/Serena Campanini
 

- Tijago Mota je trener, ali naravno da zasluge za plasman u Ligu šampiona idu i Siniši Mihajloviću. On je postavio temelje ovom timu, naše misli idu ka njemu. Biću iskren, čim se završio meč Atalanta - Roma, pomislio sam na Sinišu - rekao je 27-godišnji Orsolini.

Ćerka i unuka slavile u Đenovi

Đenova je na svom „Ferarisu“ pobedila Sasuolo s 2:1, posle čega je Mihin zet Alesandro Voljako s ćerkicom slavio ispred vernih navijača.
„Pobeda koju je želela i ostvarila velika grupa. Poseban dan“, napisao je štoper Đenove na Instagramu.
Aleksu i Violante potom se pridružila Virdžinija, Sinišina mlađa ćerka, da i fotografijom na terenu ovekoveči radosnu nedelju.

Fudbaleri Bolonje su u subotu pobedili u Napulju prošlosezonskog prvaka Italije s 2:0 i onda u nedelju uveče čekali da Roma izgubi u Bergamu. I dočekali su tih 2:1 za Atalantu, i oni i navijači, koji su se odmah potom sjatili u srce poznatog univerzitetskog grada.

Navijači Bolonje AP/Guido Calamosca
 

Valjalo je proslaviti povratak u Evropu posle 22 godine, odnosno plasman u elitno takmičenje u koje su bili samo jednom - u sezoni 1964/65. Tad se zvao Kup šampiona...

Komentari(0)

Loading