IKER POSLE RAZVODA, BOLESTI I GEJ AFERE NOVIM IMIDŽOM PLAŠI DECU Život nekada slavnog golmana Kasiljasa dobra je osnova za holivudski film

17:11 | 22-05-2024

Fudbal 0

Legendarni španski golman Iker Kasiljas proslavio je 43. rođendan, a fanove je iznenadio promenom imidža. Naime, Kasiljas je povodom rođendana na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je prikazano da je ošišan na nulu

Iker Kasiljas
EPA-EFE/Javier Lizon

- Nikada nećemo biti bolji nego danas. Šta god da dođe, sa 43 godine! Hvala svima - napisao je čuveni golman Reala, Porta i reprezentacije Španije.

Očekivano, usledili su brojni šaljivi komentari na njegov račun, među kojima su bili i njegovih nekadašnjih saigrača iz „kraljevskog kluba“. Objava je već dostigla gotovo 500.000 lajkova na Instagramu, a promena imidža Ikera Kasiljasa iznenadila je bukvalno sve.

Kasiljas se smatra jednim od najboljih golmana svih vremena, a punih 16 godina branio je za Real na preko 500 utakmica.

EPSKI POTOP MANČESTERA Teatar mokrih snova! (VIDEO)

Godine 2015. je preselio u Porto gde je i završio karijeru u augustu 2020. godine pošto je doživeo infarkt.

Iker je tokom karijere tri puta osvojio Ligu šampiona, pet puta je bio prvak Španije, dok je s reprezentacijom osvoji svetsko i dva evropska prvenstva.

Ipak, nije bio zanimljiv medijima samo na sportskom polju. Poznato je da ga je razvod sa tv voditeljkom Sarom Karbonero, sa kojom je bio u braku od 2016. do 2021. koštao preko 350 miliona evra, ali to nije sve. 

Iker je preživeo infarkt, usledio je razvod, a onda su došli detalji koji su dostojni scenarija za holivudski film. Ikera i sportsku novinarku Saru svet je upamtio po čuvenom poljupcu ispred kamere na Mundijalu 2010. godine, ali je to ostalo samo u sećanjima kao i podatak da se tada Španija popela na svetski tron. Par posle 11 godina braka razveo što je uticalo na zdravstveno stanje oba aktera. Ipak, španski mediji otkrili su da je Kasiljas u vreme braka imao aferu sa Bugarkom Nađom Aleksandrovom, a onda je usledila kap koja je prelila čašu.

Isplivala je afera pošto je Kasiljas imao objavu u kojoj je tvrdio da je gej! Uprkos demantiju (mnogi veruju da mu je profil bio hakovan) koji je usledio nije mogao da spreči raznorazna govorkanja naročito posle komentara „Vreme je da ispričamo našu priču Ikere“, uz emotikone srca, koje je u novembru 2022. godine izneo bivši drug iz reprezentacije Karles Pujol koji golmanu definitivno nije išao na ruku. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading