BAŠKARENJE NA MORU Španija očima ne veruje: Trener platio odmor celom timu!

06:30 | 19-05-2024

Fudbal 0

Legendarni as ispunio obećanje i odveo izabranike na vikend na mondensko ostrvo

Sesk Fabregas
EPA/MATTEO BAZZI

Rečeno - učinjeno. Trener je učinio, odveo je ceo tim na odmor, kako je i obećao.

Sesk Fabregas i Denis Vajz EPA/MATTEO BAZZI
 

Bivši španski as Sesk Fabregas je po okončanju karijere, koju je i završio u Komu (17 utakmica u sezoni 2022/23), postao suvlasnik tog kluba na čuvenom italijanskom jezeru. Ujedno je i trener, mada zbog nedostatka licence na utakmicama nije šef stručnog štaba, već pomoćnik. I već u prvoj sezoni trenerske karijere 37-godišnji Španac je s izabranicima napravio čudo - ušao je u Seriju! 

Fudbaleri Koma Profimedia
 

„Jezeraši“ su prvenstvo Serije B, podsećamo, završili na drugoj poziciji (iza Parme) sa 73 boda i tako se vratili u šampionat Italije posle 21 godine. A to je valjalo proslaviti...

Sesk je, naime, obećao izabranicima da će im platiti vikend na moru ukoliko se domognu elite na Apeninima, što je i ispunio. Odveo ih je na Ibicu.

„Hvala, Sesk Fabregas“, napisao je u poruci na društvenim mrežama Patrik Kutrone, najbolji igrač i kapiten Koma uz fotku s dolaska na Ibicu.

Tjeri Anri EPA/Yoan Valat
 

Uz Fabregasa manjinski akcionar kluba je njegov bivši saigrač iz Arsenala, legendarni napadač Tjeri Anri, a u rukovodstvu na funkciji savetnika Odbora direktora je i nekadašnji Čelsijev igrač Denis Vajz.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading