"BOLJA SEZONA OD PROŠLE" Nađ posle remija Partizana: Radnički ima nekoliko igrača koji su mi interesantni

22:29 | 25-05-2024

Fudbal 0

Reč trenera crno-belih.

fkp
FK Partizan Miroslav Todorović

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ izjavio je večeras posle susreta sa Radničkim iz Kragujevca da njegova ekipa nije zaslužila da izjednači u utakmici koja se završila 2:2.

DOBRE VESTI ZA CRNO-BELE Evo kako poraz Bolonje utiče na put Partizana u Ligi šampiona

Partizan je večeras u poslednjem kolu Superlige odigrao 2:2 protiv Radničkog iz Kragujevca na domaćem terenu, iako je u jednom trenutku gubio 2:0.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pre utakmice sam rekao da dolazi kvalitetna ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imali su rezultat, prilike i šanse da budu i ubedljviiji, ali smo uspeli da se vratimo. Kao što sam govorio i pre, ponovo nas je Aca spasao. Nismo zaslužili da izjednačimo - izjavio je Nađ.

Klub iz Humske je sezonu završio kao drugi na tabeli Superlige sa 78 bodova, igraće od drugog kola kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Ako smo prošle godine bili četvrti, sada drugi, to je rezultatski bolje. Međutim, ovo je bila izuzetno turbulentna sezona i Partizan mora da igra bolje, nismo bili na nivou - rekao je Nađ.

Nađ je uputio čestitke ekipi Radničkog i osvrnuo se na termine odigravanja poslednjih utakmica.

- Velike čestitke Radničkom na plasmanu u Evropu. U jednom su trenutku bili ekipa u najboljoj formi. Ponavljam, ima mnogo igrača koji su interesantni i koji mi se dopadaju. Ono što mi je intresantno je što je Radnički igrao u 18.00, a Vojvodina od 19.00 sati, ne znam zašto je to tako, trebalo bi da bude sve regularno, ali dobro - zaključio je Nađ.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading