FIFA KAZNILA PARTIZAN Nema pojačanja u Humskoj do 2026. godine!

12:33 | 01-06-2024

Fudbal 0

Novi udarac stigao na adresu crno-belih.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Bez obzira na to što u Partizanu aktivno planiraju letnji prelazni rok, moraće da se vrate korak unazad. Možda i dva pošto je FIFA kaznila crno-bele!

Kako saznaje Sport klub, Svetska kuća fudbala je lupila zabranu vicešampionu Srbije na dovođenje pojačanja u naredna tri prelazna roka. To znači da bi Partizan mogao da se pojača tek 2026. godine!

Zabrana je usledila pošto crno-beli nisu izmirili obaveze prema presudi CAS-a Takumi Asanu koji je dobio spor i klub mu je dužan čak 460.000 evra.

Pride je nedavno i Nemanja Jović dobio spor sa Partizanom i klub je i njemu dužan 250.000 evra.

Naravno, ukoliko crno-beli izmire sva dugovanja kazna FIFA će automatski pasti i mogu u Humskoj nesmetano da planiraju dovođenje pojačanja.

Slična situacija se dogodila i 2022. godine pa je Partizan rešio zaostale probleme i prinadležnosti prema Filipu Holenderu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:
Nejc Pečnik
Fudbal

"MOŽEMO DA POBEDIMO SRBIJU" Bio je miljenik navijača Zvezde, a sada igra tenis, navija za Đokovića i za Sport.alo poručuje: Ako nas "orlovi" potcene, iskoristićemo to

07:00

20 jun, 2024

Fudbal

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik (38) dobro je upoznat sa dešavanjima kako u Sloveniji, tako i u Srbiji, a u razgovoru za sport.alo, nekadašnji ljubimac navijača crveno-belih, otkrio je šta očekuje od utakmice, gde je prednost Slovenije, a pomenuli smo i njegovu titulu na "Marakani", kao i Novaka Đokovića...

Komentari(0)

Loading