KO JE FAVORIT NA EP? Srbiju gurnuli u drugi plan, evo na kom smo mestu

12:01 | 04-06-2024

Fudbal 0

Ovako nas vide stranci...

alo
Marko Metlaš/Alo!

Fudbalska reprezentacija Srbije 14. je favorit za osvajanje Evropskog prvenstva u Nemačkoj, saopštila je danas britanska kompanija za sportsku analitiku Opta.

U saopštenju se navodi da je Optin superkompjuter prognozirao da Srbija ima jedan odsto šansi da osvoji kontinentalni šampionat u Nemačkoj. 

Takođe, navodi se da fudbalska reprezentacija Srbije ima 23 odsto šansi za plasman u četvrtfinale EP. "Orlovi" imaju 9,2 odsto šansi za plasman u polufinale, a 3,5 odsto da se plasiraju u finale EP.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Opta je saopštila da je reprezentacija Engleski prvi favorit na EP sa 19,9 odsto šansi za osvajanje kontinentalnog šampionata, Francuska je druga sa 19,1, dok je Nemačka treća sa 12,4.

Najmanje šansi za osvajanje EP ima reprezentacija Gruzije sa 0,1 odsto.
EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Dragoljub Srnić
Fudbal

VRAĆA SE Srnić stiže kući

10:11

1 jul, 2024

Fudbal

Nastupao je još i za Lođ, Šljonsk, Voždovac, Radnički Kragujevac, a ceo omladinski staž proveo je u Crvenoj zvezdi, zajedno sa bratom, međutim, za razliku od njega nije dočekao debi u prvom timu.

Komentari(0)

Loading