MUDRO ĆUTI Kilijan Mbape imao devojku koja je do 16. godine bila muškarac

06:30 | 06-06-2024

Fudbal 0

U ljubavnom životu jednog od najboljih svetskih fudbalera desio se gaf koji pokušava da sakrije

Kilijan Mbape

Francuski fudbaler Kilijan Mbape, jedan od najskupljih na svetu, postao je igrač Reala i to bez obeštećenja! Sjajan posao predsednika “kralejvskog” kluba Florentina Pereza koji je sproveo u delo ono što se najavljivalo više od godinu dana.

Sjajni napadač privatni život krije kao zmija noge iako se mnogi trude da otkriju najsitnije detalje. Ne čudi, pošto je jedna od najvećih sportskih zvezda današnjice i popularan je na svim merdijanima.

Mbape se, prema pisanju francuskih medija, 2022. godine zaljubio u prekrasnu Ines Rau (34), poreklom iz Alžira. Lepotica je imala je samo 16 godina kada je odlučila da promeni pol pa je u tinejdžerskom dobu od dečaka postala devojka! Prema njenom priznanju, osećala se zarobljenom u telu muškarca i jedva je dočekala da se pretvori u ženu.

MBAPE OTVORIO DUŠU: U PSŽ-u su mi rekli da više neću igrati

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES RAU (@supa_ines)

Ines je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki sveta, a 2017. je postala i prva transrodna osoba koja je pozirala za naslovnu stranu Plejboja. Iako se na naslovnoj strani pojavila samo u francuskom izdanju slavnog časopisa za muškarce, cela priča donela joj je svetsku slavu i odvela je na modne širom sveta.

Ali, nijedno nije komentarisalo glasine o njihovoj romansi koja nije dugo trajala. Par je prekinuo vezu, a Kilijan je upoznao belgijsku manekenku Stefani Bertram, bivšu devojka nekadašnje zvezde PSŽa-a Gregorija Van Der Vila. Ipak, Gregori i Kilijan nikada nisu ukrstili puteve u klubu jer taman kada je Van der Vil otišao iz Pariza, Mbape je došao iz Monaka.

Belgijska lepotica fudbalera je upoznala u Parizu gde je boravila zbog manekenske karijere. Na Instagramu je prati nešto više od 1,1 miliona obožavatelja, a među njima je i Mbape koji na svom Instagramu ima više od 116 miliona pratilaca.

Mbape ni ovu vezu nikada nije potvrdio, a prema pisanju stranih medija još uvijek su zajedno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading